ΠΡΕΜΙΕΡΑ έκανε το Star Academy: Η μουσική ακαδημία ΑΝΟΙΞΕ τις πόρτες της!

Δείτε το βίντεο

Αν και με μισή ώρα καθυστέρηση – μιας και ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 20¨00, αλλά βγήκε στον αέρα στις 20¨30 – το Star Academy έκανε πρεμιέρα στην συχνότητα του Epsilon.

Στο τιμόνι της παρουσίασης βρίσκεται ο Μένιος Φουρθιώτης, κάτι που πολλοί είχαν φανταστεί, αλλά δεν είχε επιβεβαιωθεί από το σταθμό, μιας και ήθελαν η «αποκάλυψη» να γίνει στην πρεμιέρα.

Η μουσική ακαδημία της Ελλάδας θα δώσει την ευκαιρία σε 16 ταλέντα να ζήσουν το όνειρό τους.

Η έναρξη είχε πολύ χορό και μουσική, μιας και χορευτές βγήκαν στην εντυπωσιακή σκηνή του σόου και ξεσήκωσαν το κοινό με τις χορευτικές του φιγούρες μέσα στα φώτα. αλλά και σε… φωτιές!

Μετά το καλωσόρισμα στο τηλεοπτικό κοινό, ο Μένιος υποδέχτηκε έναν προς έναν τους κριτές του Star Academy. Πρώτος εμφανίστηκε ο Πέτρος Κωστόπουλος, ακολούθησε η Ναταλία Γερμανού, η οποία εν τέλει θα βρίσκεται στη θέση της κριτή στο νέο show του Epsilon, ενώ τέλος εμφανίστηκε ο Νίκος Καρβέλας, που δεν μίλησε στον παρουσιαστή του σόου, αλλά αρκέστηκε στο να του κάνει... νοήματα και να του ισιώσει το σακάκι, ενώ η κριτική επιτροπή συμπληρώθηκε από την Άννα Βίσση που έδωσε τις ευχές της για το καινούριο εγχείρημα του Epsilon και αφού έκανε χαλαρωτικές ασκήσεις στον Νίκο Καρβέλα πήρε θέση!

Δείτε την εντυπωσιακή έναρξη του σόου:

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top