Γιώργος Μανίκας: ΑΠΑΝΤΑ γιατί ΔΕΝ πήγε στο Survivor-Τι παραδέχτηκε για τον Χανταμπάκη

ΔΕΙΤΕ το βίντεο

Ο Γιώργος Μανίκας, ο παρουσιαστής και μοντέλο που δημοσιεύματα ήθελαν να είναι η άφιξη στο ριάλιτι επιβίωσης «Survivor» ήταν καλεσμένος το βράδυ της Πέμπτης στο «The 2night show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε, ο παρουσιαστής εξήγησε γιατί δεν συμμετείχε εξαρχής στο «Survivor» και παραδέχτηκε ότι του λείπει, ο κολλητός του φίλος, Στέλιος Χανταμπάκης.

«Μου λείπει ο Στέλιος, αλήθεια. Και ξέρεις ποιο είναι το μεγάλο πρόβλημα; Επειδή εγώ δεν μπορούσα να πάω, είχαμε μπει σε διαδικασίες, ήθελε ο Στέλιος, μου είπε πάμε να είμαστε μαζί, αλλά εγώ δεν μπορούσα επειδή έχω το γιο μου και τον έχω συνέχεια από κοντά. Ήξερα πώς θα είναι, μου αρέσει έτσι όπως το βλέπω και το φανταζόμουν έτσι. Αλλά μου λείπει, θα κάναμε πολλές τρέλες εκεί πέρα», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Μανίκας.

Μιλώντας για τον φίλο του, είπε ακόμα: «Είναι αληθινός. Άμα νευριάσει μαζί σου, δεν θα το αφήσει, θα στο πει! Αν κάτι δεν του αρέσει πάλι θα σου το πει. Ξέρεις κάτι; Μπορεί ο άλλος να μην τσακώνεται και να είναι ήρεμος και να τα κρατάει μέσα του!».

Έχουν τσακωθεί ποτέ; «Ναι! Μία φορά ''κουλουριαζόμασταν'' έξω από ένα καφέ και δεν θυμάμαι τον λόγο!», απάντησε.

Μετάνιωσε που δεν πήγε στο ''Survivor''; «Όχι! Έτσι όπως το σκέφτομαι τώρα, βάζω πρώτα τον γιο μου και την οικογένειά μου», απάντησε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top