Μηνάς Τσίγκος: Ο… ροκάς που ερμήνευσε Νίκο Ξυλούρη και εντυπωσίασε, αποκαλύπτεται στο star.gr!

«Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό που συναναστρέφομαι με έναν τόσο μεγάλο καλλιτέχνη όπως είναι ο Κώστας Μακεδόνας»

Έχει χαρακτηριστεί ως ο νέος και ωραίος της ροκ ελληνικής σκηνής, αλλά όπως φάνηκε μπορεί να ερμηνεύσει οποιοδήποτε τραγούδι με απόλυτη επιτυχία.

Φυσικά, αναφερόμαστε στον Μηνά Τσίγκο. Την περασμένη Κυριακή ανέβηκε στη σκηνή του «Rising Star» και κατάφερε να κάνει την έκπληξη!

Ο coach του Κώστας Μακεδόνας το ρίσκαρε πηγαίνοντάς τον σε άλλα μουσικά μονοπάτια. Του έδωσε να ερμηνεύσει το κομμάτι «Ήτανε μια φορά» του Νίκου Ξυλούρη και κατάφερε να εκπλήξει τόσο τους κριτές, όσο και το τηλεοπτικό κοινό.

Ο τραγουδιστής των 15 50 συγκέντρωσε το 88% της ψηφοφορίας και δεν χρειάστηκε να καθίσει ούτε λεπτό στον «καυτό» καναπέ. Γι’ αυτή την ξεχωριστή ερμηνεία αλλά και για την μέχρι τώρα πορεία του στο talent show μίλησε αποκλειστικά στο star.gr!

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Φοβήθηκες όταν ο Κώστας Μακεδόνας σου έδωσε να ερμηνεύσεις, Νίκο Ξυλούρη, μιας και είναι κάτι πολύ έξω από εσένα;

«Όχι δεν φοβήθηκα καθόλου, αν και είναι ένα τραγούδι «ορόσημο» για έναν τόπο, που αγαπάω πάρα πολύ, την Κρήτη! Το τραγούδι, που μου έδωσε ο κύριος Μακεδόνας αφορά αυτό που λέγαμε, πως αν συνέχιζα στο show θα έπρεπε να πω και τραγούδια, που είναι κόντρα σε αυτά , που συνήθως τραγουδάω. Χαίρομαι πολύ, που η συγκεκριμένη επιλογή έγινε αποδεκτή και με πολλή αγάπη από τον κόσμο».

Είδαμε ότι ένιωσες έκπληξη όταν ο Γιώργος Λιάγκας ανακοίνωσε το ποσοστό, που συγκέντρωσες ( 88%). Να υποθέσουμε ότι περίμενες μικρότερο;

«Το ποσοστό ήταν πραγματικά έκπληξη για εμένα. Αφενός είναι το υψηλότερο, που έχω πάρει, αφετέρου προερχόμουν κι από μια , όχι και τόσο καλή εμφάνιση. Η εμπιστοσύνη και η αγάπη του κόσμου με εξέπληξε ευχάριστα και ευχαριστώ τον κόσμο, από καρδιάς. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στην επιτροπή φυσικά για τις θετικές τους ψήφους».

Θα σκεφτείς μετά από αυτήν την πολύ καλή εμφάνισή σου να εντάξεις το εν λόγω τραγούδι ή παρόμοια στις εμφανίσεις σου;

«Έχουμε ήδη μιλήσει μεταξύ μας, όλα τα μέλη της μπάντας των 15 50, και συμφωνήσαμε να το διασκευάσουμε όπως έχουμε κάνει και με άλλα «μεγάλα» τραγούδια στο παρελθόν».

Θεωρείς τον εαυτό σου τυχερό που είσαι στην ομάδα του Κώστα Μακεδόνα; Έχεις μάθει πράγματα από εκείνον, που πιστεύεις ότι θα σε πάνε ένα βήμα παραπάνω στην επαγγελματική σου πορεία;

«Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό και μόνο που συναναστρέφομαι με έναν τόσο μεγάλο καλλιτέχνη όπως είναι ο Κώστας Μακεδόνας, πόσο μάλλον, που είμαι στην ομάδα του όπου με συμβουλεύει και με κατευθύνει σε μια πολύ σημαντική εμπειρία και ευκαιρία όπως είναι το Rising Star”!

ΙΝFO:

Ο Μηνάς Τσίγκος είναι ο frontman τραγουδιστής των 15 50. Αυτήν την Παρασκευή οι 15 50 ροκάρουν όπως μόνο εκείνοι ξέρουν στο Bourbon, στην Γλυφάδα.

Το Σάββατο, οι 15 50, θα εμφανιστούν στην εκπομπή του Γιάννη Ζουγανέλη 

« Στα παιδιά ο λόγος», που προβάλλεται στις 20.00 από την ΕΡΤ.

Και την Κυριακή ο Μηνάς Τσίγκος θα διαγωνιστεί, για άλλη μια φορά, στη σκηνή του Rising Star στον Ant1.

Της Μίτση Σκέντζου

e-mail:mskentzou@star.gr

Διαβάστε επίσης:

Παίκτης του Rising Star έμαθε για την απώλεια αγαπημένου του προσώπου λίγες ώρες πριν τραγουδήσει

Μια ροκ ιστορία! Από τον «Σταυρό του Νότου» στο Rising Star και την ομάδα του Κώστα Μακεδόνα

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top