Διατηρείται το δικαστικό μπλόκο κατά του μαύρου στο Mega

Μέχρι να εκδοθεί οριστική απόφαση από το δικαστήριο

Διατηρείται το δικαστικό μπλόκο κατά του μαύρου στο Mega

Δικαστικό μπλόκο κατά του μαύρου το MEGA λόγω των οφειλών στην Digea, όρθωσε εκ νέου το Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας.

Η προσωρινή διαταγή που είχε εκδοθεί πριν από περίπου ένα μήνα διατηρείται σε ισχύ μέχρι να εκδοθεί η οριστική απόφαση του δικαστηρίου επί της αίτησης που έχουν καταθέσει οι τεχνικοί της ΕΤΙΤΑ προκειμένου να μην υποβαθμιστεί το σήμα του τηλεοπτικού σταθμού Mega από την Digea.

Ουσιαστικά με την απόφαση  διατηρείται το καθεστώς ρύθμισης των οφειλών με την καταβολή μηνιαίων δόσεων ύψους 40.000 ευρώ έναντι συνολικών οφειλών 500.000 ευρώ. Υπερ των τεχνικών παρενέβησαν  η εταιρία ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ, και τα συνδικαλιστικά σωματεία της ΕΣΗΕΑ και η ΕΠΗΕΑ: “Σήμερα η ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ειπράττει, θέλουμε το κανάλι ανοιχτό, γιατί πρέπει να σωθούν θέσεις εργασίας.

Υπάρχουν 500 άτομα που περιμένουν να δουν ποια  θα είναι εξέλιξη του μεγάλου καναλιού” είπε ο Γ. Σκεπετζάκης, προεδρος της ΕΤΙΤΑ ενώ από την πλευρά της νομικής εκπροσώπησης της ΕΤΙΤΑ τονίστηκε ότι μετά την έκδοση της προσωρινής διαταγής έχει γίνει ρύθμιση, και οι καταβολές γίνονται κανονικά. Από την πλευρά της, η μάρτυρας της Digea, υποστήριξε ότι η εταιρία έδειξε μεγάλη ανοχή, καθώς το χρέος της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ προς την Digea ήταν πέρσυ τον Απρίλιο στις 500.000 ευρώ, ωστόσο δεν προχώρησε σε καταγγελία της σύμβασης που ήταν το επαχθέστερο μέτρο.

Το Μονομελές Πρωτοδικείο επιφυλάχθηκε να εκδόσει την απόφαση του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top