ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Ο καθηγητής από τo VIRAL βίντεο του BBC αποκάλυψε πώς τα παιδιά του μπούκαραν στο δωμάτιο

Η εμφάνιση με την οικογένειά του μετά το φιάσκο

Την πρώτη του συνέντευξη στην Wall Street Journal έδωσε ο Robert Kelly, ο οποίος είναι ένα από τα πρόσωπα των ημερών.

Πρόκειται για τον καθηγητή που ήθελε να ανοίξει η γη να τον καταπιεί όταν είδε τα παιδιά του να «μπουκάρουν» μέσα στο δωμάτιο την ώρα που ήταν σε ζωντανή σύνδεση με το BBC.

Στο πλευρό του ήταν η σύζυγός του, Kim Jung-A,  η οποία, στο βίντεο που κάνει το γύρο του κόσμο, φαίνεται να τρέχει να μαζέψει τους μπόμπιρες που εισβάλουν στο δωμάτιο.

Σύμφωνα με τον ίδιο, την ώρα που εκείνος έκανε την συνέντευξη, τα παιδιά και η γυναίκα του βρίσκονταν στο σαλόνι και έβλεπαν την συνέντευξη από εκεί. Μάλιστα, η Kim έβγαζε βίντεο την συνέντευξη με το κινητό της. Μόλις η 4χρονη κόρη τους, είδε τον πατέρα της στην τηλεόραση, ενθουσιάστηκε και προσπάθησε να τον βρει μέσα στο σπίτι. Ο μικρός της αδερφός την ακολούθησε. Ο Kelly είχε ξεχάσει να κλειδώσει την πόρτα και κάπως έτσι ένα από τα μεγαλύτερα viral βίντεο της χρονιάς γεννήθηκε!

«Συνήθως κλειδώνει την πόρτα. Τις περισσότερες φορές, τα παιδιά έρχονται πίσω σε εμένα ότι βρίσκουν την πόρτα κλειδωμένη. Αλλά δεν γύρισαν και τότε είδα ότι ότι η πόρτα ήταν ανοιχτή. Ήταν χάος για εμένα», είπε η σύζυγός του.

Στην αρχή το ζευγάρι ανησύχησε ότι το περιστατικό θα είχε ως αποτέλεσμα να μην καλέσουν ξανά τον Kelly στην τηλεόραση ως ειδικό. Ο Kelly απολογήθηκε στο BBC μέσω email για το περιστατικό, αλλά το διεθνές δίκτυο τους ζήτησε αν μπορεί να παίξει το βίντεο από την συνέντευξη. Αν και η οικογένεια Kelly στην αρχή ήταν σκεπτική, τελικά αποφάσισε να δώσει την άδειά της. 

Όσο για τα παιδιά, εννοείται ότι οι γονείς τους δεν τα μάλωσαν για αυτό που συνέβη!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top