Μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Φαίη Σκορδά, μιας και μιλούσε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και της ζήτησε συγγνώμη.

Ο λόγος για την Αλεξάνδρα Τσόλκα, που «απολογήθηκε» απευθυνόμενη στην παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1 για τυχόν κριτικές που μπορεί να της είχε κάνει κατά το παρελθόν και να την είχε πικράνει.

«Η Φαίη είναι το καλύτερο παιδί και της ζητάω συγγνώμη εάν την πίκρανα κάποιες στιγμές με σκληρή κριτική... μπορεί και να την αδίκησα, την αγαπώ πολύ ας με συγχωρέσει και ας με συμπαθά να ξέρει πως είναι στην καρδιά μου σ’ ένα ξέφωτο, σ’ ένα θρόνο» είπε η Αλεξάνδρα Τσόλκα.

Φυσικά, αυτό δεν θα μπορούσε να περάσει ασχολίαστο από την ίδια την Φαίη Σκορδά. «Παιδιά δεν ξεχνάμε τι έχουμε κάνει. Ήταν μία εκπομπή την οποία αγαπήσαμε πολύ για πάρα πολλά χρόνια. Αλίμονο και εάν έχω εγώ παράπονο, έχει γράψει και πολύ ωραία πράγματα η Αλεξάνδρα... Εγώ κρατάω από τους ανθρώπους ωραίες στιγμές. Θυμάμαι ότι ερχόταν στο καμαρίνι στο Alter, μετά την εκπομπή και μου έπιανε το χέρι και τα λέγαμε. Κρατάς τα ωραία, κρατάς τα καλά. Εγώ αυτά κρατάω πάντα», είπε.

 

Tags: