Τα αίματα έχουν ανάψει για τα καλά στην ομάδα των Διασήμων στο Survivor.

Όπως φαίνεται στο trailer του νέου επεισοδίου του ριάλιτι επιβίωσης, εκτυλίσσεται ένας άγριος καβγάς μεταξύ του Στέλιου Χανταμπάκη και του Γιώργου Αγγελόπουλου, που θεωρείται, όπως σας γράψαμε από το star.gr, ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες του παιχνιδιού.

Στο βίντεο, ο παρουσιαστής αναφέρεται σε κάποιες ατομικές αποφάσεις που ενοχλούν τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας. 

«Υπάρχουν κάποιες αποφάσεις ατομικές χωρίς να έχουν συζητηθεί από όλη την ομάδα! Λειτουργούν για πάρτη τους. Δεν είναι ότι κάθονται στην άκρη και σκέφτονται και μας πειράζει αυτό! », λέει ο Στέλιος Χανταμπάκης.Την ίδια στιγμή ο Γιώργος Αγγελόπουλος ακούγεται να λέει: «Έχει πει και ψέματα και είναι διπρόσωπος!».

Στο επόμενο πλάνο, ο Γιώργος Αγγελόπουλος φαίνεται να τραβάει την μπλούζα από το πρόσωπο του Στέλιου Χανταμπάκη, που έκανε ηλιοθεραπεία. «Όταν θα σου μιλάω θα με κοιτάς!», του λέει ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ο Χανταμπάκης χάνει την ψυχραιμία του από την κίνηση αυτή: «Έλα εδώ! Γιατί μου τράβηξες την μπλούζα έτσι; Χειρονομίες, ούτε από τον πατέρα μου!».

Η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου και ο Λάμπρος Χούτος μπήκε ανάμεσα στους δύο άντρες, που παραλίγο να πιαστούν στα χέρια.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Tags: