Η συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου έληξε αιφνιδιαστικά περίπου ένα μήνα μετά την έναρξη της σεζόν.

Αν και σε παλιότερη συνέντευξή του το μοντέλο είχε υποστηρίξει πως ήταν μια κοινή απόφαση, σε νέες του δηλώσεις αφήνει αιχμές για την παρουσιάστρια.

«Δεν είχα πλέον κάτι να πάρω ή κάτι να δώσω. Είναι ένα δύσκολο κομμάτι που όλοι νομίζουν ότι είναι πάρα πολύ εύκολο», είπε ο Δημήτρης στην εκπομπή DOT του κυπριακού καναλιού MegaOne και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και συνέχισε:

«Είναι πάρα πολύ ψυχοφθόρο, δίνεις ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του εαυτού σου και ιδιαίτερα όταν είσαι ένας άνθρωπος πολύ εκδηλωτικός, αυθόρμητος και προσπαθείς να συμμαζέψεις τα ασυμμάζευτα γιατί δεν είναι δικό σου πράγμα, δεν είναι δικό σου δημιούργημα. Είσαι συνεργάτης σε μία εκπομπή που καλώς ή κακώς λέγεται Ελένη. Είναι για ένα άτομο».

Στην συνέχεια το μοντέλο απέφυγε να απαντήσει στην ερώτηση για το πότε μίλησε τελευταία φορά με την Ελένη. «Πάμε παρακάτω…», είπε, αφήνοντας να εννοηθεί πως δεν μιλάνε πια.