Κατερίνα Ζαρίφη: Tι την ρώτησε η Ελένη Μενεγάκη όταν την γνώρισε!

ΔΕΙΤΕ το βίντεο

Καλεσμένη στην εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου» πήγε η Κατερίνα Ζαρίφη και αποκάλυψε τι την ρώτησε η Ελένη Μενεγάκη όταν την γνώρισε!

Ακόμα, ο Παύλος Σταματόπουλος περιέγραψε την πρώτη γνωριμία της Κατερίνας Ζαρίφη με την Ελένη Μενεγάκη.

«Τη δεύτερη χρονιά που δούλευα στον Πρωινό καφέ με την Μενεγάκη, ψάχναμε ένα πρόσωπο για να έρθει στην εκπομπή, για να βοηθήσει, να έχει χιούμορ. Ήδη είχα δουλέψει με την Κατερίνα στον ΣΚΑΪ και την γνώριζα. Της λέω της Ελένης ότι είναι ένα πρόσωπο, εργατική, με χιούμορ, μου λέει φέρ’ την να τη γνωρίσω, να τα πούμε και να δούμε αν μπορούμε να συνεργαστούμε. Ήταν περίπου 1 ή 1,5 χρόνο πριν η Κατερίνα έρθει στο πρωινό» είπε και τότε η Κατερίνα Ζαρίφη, αποκάλυψε τι ήταν εκείνο που ζήτησε η Ελένη να μάθει σε εκείνο το ραντεβού.

«Εγώ όταν πήγα στο καμαρίνι δεν πήγα με τη λογική ότι θα βγω στην τηλεόραση. Πάω με ένα σκισμένο τζιν, κάτι αρβύλες. Τότε ήταν και ενωμένο το φρύδι, δεν είχαν ξεκινήσει τα λέιζερ, δεν είχα και τα οικονομικά, είχα και άλλη φωνή για κάποιο λόγο. Και πάω και μου λέει τι μέρα έχεις γεννηθεί. Λέω 26 Μαρτίου του 1976. «Α με Αφροδιτούλα στα ψάρια» μου λέει κι εγώ δεν ήξερα καν ότι υπάρχει ο πλανήτης Αφροδίτη. Μου κάνει τον χάρτη».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top