ΕΝΤΑΣΗ λόγω… Τρύφωνα Σαμαρά: Είπε την Τσολάκη "περίεργη" - Τι του απάντησε η παρουσιάστρια;

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Για τις γυναίκες που δέχτηκαν να φωτογραφηθούν για το ημερολόγιο του μίλησε ο Τρύφωνας Σαμαράς στις τηλεοπτικές κάμερες. Όταν μάλιστα ρωτήθηκε ποια ήταν η πιο δύσκολη και η πιο περίεργη από τις γυναίκες που στήθηκαν μπροστά από τον φωτογραφικό φακό εκείνος απάντησε ότι είναι η Ελένη Τσολάκη.

«Η πιο περίεργη ήταν η Ελένη Τσολάκη. Τσαντίστηκε γιατί δεν της έβαλα πολύ μακιγιάζ. Μα για πρώτη φορά φωτογραφήθηκε τόσο ωραία!», είπε ο γνωστός hair stylist στην κάμερα του «Happy Day».

Με αφορμή τις δηλώσεις αυτές, υπήρξε ένταση στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha που δεν παρέλειψε να σχολιάσει τα όσα δήλωσε εκείνος.

Η Ελένη Τσολάκη αρχικά έδειχνε αμήχανη, ενώ στη συνέχεια προτίμησε να απαντήσει χιουμοριστικά, λέγοντας: «Είμαι πάρα πολύ δύσκολη! Απορώ πώς με ανέχτηκε!».

Όσο για την υπόλοιπη ομάδα της εκπομπής; «Ξέσπασαν» θέλοντας να υπερασπιστεί τη συνεργάτιδά τους.

«Εγώ επειδή τον ξέρω τον Τρύφωνα, πιστεύω ότι πειράχτηκε γιατί δεν κατάφερες να πας (στην εκδήλωση που έκανε)», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Από την άλλη, ο Δημήτρης Παπανώτας, δεν κατάφερε να κρατήσει την ψυχραιμία του και απάντησε σε έντονο ύφος. «Να μαθαίνει πού πηγαίνει! Πάτε και τους κάνετε ανθρώπους και μετά τρώτε το κράξιμο. Πάτε και ασχολείστε με τον μπαρμπέρη και μετά τρώτε το κράξιμο. Καθόμαστε τώρα και ασχολούμαστε με τον μπαρμπέρη. Μπαρμπέρης είναι παιδιά! Συγγνώμη τι δουλειά κάνει ο Τρύφωνας; Ο μπαρμπέρης είναι ο κουρέας, ο κομμωτής, ο hair stylist».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top