Νικητής του «The Voice»: «Το bullying που μου έκαναν ήταν ανελέητο»

«Ήμουν ντροπαλός, παχουλός, σίγουρα όχι ο μάγκας και ο νταής», δήλωσε ο Γιώργος Μάργαρης

 Νικητής του «The Voice»: «Το bullying που μου έκαναν ήταν ανελέητο»

Ο Γιάννης Μάργαρης είναι 21 ετών, με καταγωγή από την Κύπρο και αναδείχτηκε νικητής του «Τhe Voice» ερμηνεύοντας το τραγούδι «Όταν Ήμουν Παιδί» του Μάριου Φραγκούλη.

Ο νεαρός τραγουδιστής παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο Down Town και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά και εφηβικά του χρόνια.

 «Από μικρό παιδί είχα μια ιδιαίτερη προσωπικότητα. Ήμουν διαφορετικός. Στα 16 μου έβαψα τα μαλλιά μου μπλε και τρύπησα τ’ αφτιά μου. Κατάγομαι από ένα  συντηρητικό χωριό της Κύπρου, δέκα λεπτά έξω από την Αγία Νάπα. Θυμάμαι τους συγχωριανούς να με σταματούν στον δρόμο και να μου λένε “άφησε τα μαλλάκια σου στο φυσικό τους χρώμα, γιατί είσαι έτσι;”», είπε αρχικά ο Γιάννης και πρόσθεσε «τη φράση “γιατί είσαι έτσι;” την άκουγα και από τους συμμαθητές μου στο σχολείο. Τους άρεσε να κυκλοφορούν ξυπόλυτοι στο καφενείο του χωριού ή να καβαλούν τη μοτοσικλέτα και να γράφουν συνθήματα στους τοίχους. Εγώ ήμουν αλλιώς. Ντροπαλός, παχουλός, σίγουρα όχι ο μάγκας και ο νταής που θα ήθελαν δίπλα τους για φίλο. Όπως καταλαβαίνεις, το bullying που μου έκαναν ήταν ανελέητο».

Ο καλλιτέχνης δεν δίστασε να παραδεχτεί πως η οικογένειά του αντιμετώπισε ορισμένες δυσκολίες.

«Αν με ρωτούσες πριν από τέσσερα χρόνια, θα σου έλεγα ότι στερήθηκα πράγματα ως παιδί. Όταν έβγαινα βόλτα με τους φίλους μου είχα στην τσέπη μου μόλις πέντε ευρώ. Την ίδια ώρα εκείνοι είχαν είκοσι και μπορούσαν να τα ξοδέψουν τρώγοντας ότι θέλουν. Σήμερα θα σου πω ότι ευχαριστώ τους γονείς μου που με μεγάλωσαν με στερήσεις. Με έκαναν πιο άνθρωπο», δήλωσε κλείνοντας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top