Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι έτοιμος να εγκαταλείψει την εργένικη ζωή και να μπει στο club των παντρεμένων για τα μάτια της αγαπημένης του, Χριστίνας Μπόμπα.

Ο παρουσιαστής του Survivor μιλώντας στο Down Town αποκάλυψε πως της πρότεινε να παντρευτούν λίγο πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο.

«Ναι, της έκανα πρόταση να γίνει γυναίκα μου. Για αρραβώνα δεν γνωρίζω κάτι. Η πρόταση έγινε σε ένα κλίμα εκπλήξεων. Η Χριστίνα μου ετοίμασε ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι έκπληξη και εγώ εκεί αποφάσισα να της κλέψω τη δόξα κάνοντάς της μια μεγαλύτερη έκπληξη», είπε ο Σάκης.

Όταν ρωτήθηκε  για το αν έκανε την πρόταση επειδή φοβήθηκε πως η Χριστίνα θα τον ξεχάσει όσο λείπει για το Survivor, ο Σάκης αποκαλύπτει ότι διατηρούν την σχέση τους «ζωντανή», παρά την απόσταση, λέγοντας χαρακτηριστικά: «μιλάμε καθημερινά, και σίγουρα αν φοβόμουν την απόσταση και μη με ξεχάσει, δεν θα της έκανα πρόταση. Την πρόταση την έκανα ακριβώς για τον αντίθετο λόγο!».

Κλείνοντας αποκάλυψε τι είναι αυτό που του έχει λείψει από την Ελλάδα: «Η μητέρα μου, ο πατέρας μου, τα αδέρφια μου και η φέτα! Η Χριστίνα είναι εκτός συναγωνισμού, εννοείται».

Tags: