Survivor: Όσα δεν δείχνει η TV- Οι συνθήκες υγιεινής, το φαγητό και η καθημερινή επιβίωση των παικτών

Δημοσιογράφος "τρύπωσε" στις παραλίες της Καραϊβικής

Survivor: Όσα δεν δείχνει η TV- Οι συνθήκες υγιεινής, το φαγητό και η καθημερινή επιβίωση των παικτών

Mέχρι τον μακρινό Άγιο Δομίνικο ταξίδεψε ο Βασίλης Ανδριτσάνος από το περιοδικό «Τηλέραμα» και παρουσίασε τι γίνεται στις παραλίες της Καραϊβικής όπου βρίσκονται οι παίκτες του Survivor.

Μπορεί το νερό να το έχουν σε αφθονία, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και με το φαγητό.

Οι… επιζήσαντες έχουν καθημερινά στη διάθεσή τους δύο πατάτες και αυτό είναι όλο! Πρέπει είτε να βρουν επιπλέον τροφή είτε να την κερδίσουν σε κάποια δοκιμασία είτε να… λιμοκτονήσουν! Πρόσφατα οι παίκτες δοκίμασαν καρύδες, κάποιες από τις οποίες όμως έπεσαν σε ορισμένους… βαριές! Οι διαγωνιζόμενοι είχαν ενημερωθεί από πριν για τα ψάρια της περιοχής και ποια πρέπει να αποφεύγουν όταν ψαρεύουν. Αν όμως κάποια στιγμή ένας παίκτης πάει να φάει κάτι που θα του κάνει κακό, οι έμπειροι καμέραμεν κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου. Επιπλέον, κάθε φορά που η παραγωγή διαπιστώνει πως υπάρχει θέμα πεσμένου ηθικού ή ασιτίας, το φαγητό που δίνεται ως έπαθλο αποδεικνύεται πιο πλούσιο (ρύζι ή μέλι) τόσο για τους νικητές της δοκιμασίας όσο και για τους ηττημένους.

Συνθήκες υγιεινής

Οι παίκτες έχουν ορίσει συγκεκριμένα σημεία σε κάθε παραλία ώστε να κάνουν τη φυσική τους ανάγκη. Μάλιστα τους χορηγείται και χαρτί τουαλέτας, αφού μπορεί να ζουν σε αντίξοες συνθήκες, η παραγωγή όμως έχει φροντίσει να τους εξασφαλίσει αξιοπρεπή παραμονή και διαβίωση. Για τον λόγο αυτόν υπάρχουν και μέρη με γλυκό νερό, όπου οι συμμετέχοντες μπορούν να κάνουν το μπάνιο τους. Ιδιαίτερη φροντίδα έχει προβλεφθεί και για τις κοπέλες του παιχνιδιού, ώστε να μπορούν να συμμετέχουν κανονικά στα αγωνίσματα και τις δύσκολες ημέρες του μήνα.

Ιατρική παρακολούθηση

Κοντά στους παίκτες βρίσκεται πάντα ένας γιατρός σε αναμονή, ώστε αν συμβεί κάτι να τους παράσχει τις πρώτες βοήθειες. Στην περίπτωση της Μαριάννας Καλλέργη, που αντιμετώπισε υψηλό πυρετό, της δόθηκαν αμέσως οι πρώτες βοήθειες με αντιπυρετικά. Και φυσικά πριν από την άφιξη τους στο νησί εμβολιάστηκαν όλοι τους, ώστε να μην τεθεί ζήτημα με την υγεία τους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top