Η επόμενη βασίλισσα του Αμερικανικού ριάλιτι μπορεί να είναι Ελληνικής καταγωγής. Η  Κορίν Ολύμπιος υπερέχει στα σημεία έναντι της Κιμ Καρντάσιαν, όπως βλέπουν οι ''ειδικοί'' του χώρου, ενώ σε επίπεδο ατάκας είναι ...καθηγήτρια.

Ακόμα και όταν αποχαιρέτησε το ριάλιτι “The Batchelor''  αφού ο εργένης δεν την επέλεξε ως το άλλο του μισό.

"Η καρδιά μου είναι από χρυσάφι αλλά το αιδοίο μου από πλατίνα" ανέφερε χαρακτηριστικά αφήνοντας τους τηλεθεατές με τo στόμα ανοιχτό.

Η Κορίν, η οποία γεννήθηκε στο Μαιάμι αλλά κατάγεται από ένα χωριό της Πελοποννήσου, από το πρώτο κιόλας επεισόδιο έγινε η ''κακιά'' που το κοινό λάτρεψε να μισεί. Με προκλητική συμπεριφορά απέναντι στις συμπαίκτριές της, άρπαξε με άνεση  τον εργένη μπροστά στα μάτια τους, και τον στρίμωξε σε μια γωνιά δίνοντας παθιασμένα φιλιά, κερδίζοντας την αντιπάθεια και τη ζήλεια τους.

Οι εκκεντρικότητές της δεν είχαν τέλος. Kοιμόταν τις πιο ακατάλληλες ώρες, ροχάλιζε, ενώ έχανε δοκιμασίες που απαιτούν σωματική κόπωση. Ένα τριαντάφυλλο που οι συμπαίκτριες της πάσχιζαν να κερδίσουν, η Κορίν το θεωρούσε δεδομένο. Αν και 24 ετών συνεχίζει να έχει τη νταντά της, η οποία την φροντίζει αποκλειστικά. 

Αυτή την περίοδο που δεν έχει υποχρεώσεις με το ριάλιτι, η  Ελληνοαμερικανίδα επιδίδεται σε non stοp διασκέδαση , ενώ ποζάροντας προκλητικά κάνει σαφή τα επαγγελματικά της σχέδια...

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΒΙΝΤΕΟ

 

Tags: