Μέχρι και η Ελένη γελάει με τον εαυτό της – Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΗ γκάφα της Μενεγάκη

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Την αφηρημάδα της, αλλά και το πόσο μοναδική είναι «στο είδος» της η Ελένη Μενεγάκη σχολίασαν σε βίντεο της εκπομπής Ελληνοφρένεια, κάνοντας και την ίδια την παρουσιάστρια να ξεκαρδιστεί στα γέλια με… τον εαυτό της!

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Τρίτης, προβλήθηκε στην εκπομπή της απόσπασμα από τη σατιρική εκπομπή του Alpha που την έδειχνε μέσα σε μερικά λεπτά να έχει ξεχάσει τα γενέθλια συνεργατιδάς της, που λίγη ώρα πιο πριν είχε σβήσει κεράκια στο πλατό!

Φυσικά, όταν το είδε και η ίδια λύθηκε στα γέλια με την… γκάφα της και εξήγησε σε όλους ότι την επίμαχη στιγμή σκεφτόταν τα γενέθλια της κορούλας της, Μαρίνας, που θα γίνει δύο ετών στις 29 Μαρτίου.

«Είπα στο Θοδωή έχει το μωρό μου γενέθλια τέλη Μαρτίου, έχει κι ο δικός σου. Τώρα που θα πας Λονδίνο ψώνισέ μου μερικά μωρουδιακά για δυο χρονών κοριτσάκι. Ήρθε ο Θοδωρής όντως από το Λονδίνο, μου λέει “τα έφερα”, ε και έλεγα στα παιδιά “έχουμε γενέθλια κι εμείς!”. Ήμουνα τελείως αλλού!...», ανέφερε, αποκαλύπτοντας παράλληλα και το δώρο γενεθλίων της μικρής της κόρης.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top