ΜΟΝΟ στο star.gr: Ο Νίκος Μουτσινάς ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ στον ΑΝΤ1

Σε ραντεβού είναι αυτή τη στιγμή ο παρουσιαστής - ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ: 07-03-2017 17:00

ΜΟΝΟ στο star.gr: Ο Νίκος Μουτσινάς στον ΑΝΤ1

Πριν από 2 χρόνια είχε αποφασίσει να κλείσει την πόρτα του Alpha και να πάει στον ΑΝΤ1 προκειμένου να κάνει πρωινή εκπομπή μαζί με την Μαρία Μπεκατώρου το Σαββατοκύριακο. Αλλά η συνεργασία του Νίκου Μουτσινά με το κανάλι των Σπάτων… επεκτάθηκε, μιας και ο παρουσιαστής συμμετείχε και ως μέλος της κριτικής επιτροπής του «Your face sounds familiar», την περασμένη σεζόν.

Το καλοκαίρι, όμως, του 2016 τον βρήκε να επιστρέφει σε… παλιά (του) λημέρια, στον Alpha δηλαδή, για να (ξανα)κάνει την εκπομπή που παρουσίαζε με την Μαρία Ηλιάκη και σημείωνε μεγάλη επιτυχία στην απογευματινή ζώνη του σταθμού.

Τελικά, τα νούμερα του «Ξαναδέστε τους» δεν ήταν τα επιθυμητά και τελικά πριν από δύο εβδομάδες, ξάφνου, όλοι οι συντελεστές της εκπομπής ενημερώθηκαν ότι η εκπομπή «κόβεται», με τον Νίκο Μουτσινά, την Μαρία Ηλιάκη, την Μαίρη Συναντσάκη και τον Γιώργο Δάσκαλο (που είχε μόλις σχεδόν ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας) να αποχαιρετούν το τηλεοπτικό κοινό μέσα από βιντεάκι που αναρτήθηκε στο Instagram, διάρκειας μόλις μερικών δευτερολέπτων.

Όλα δείχνουν ότι ο παρουσιαστής είναι ένα βήμα πριν κάνει ακόμα μια επιστροφή! Στον ΑΝΤ1 αυτή τη φορά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του star.gr, νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης, ο Νίκος Μουτσινάς είχε ραντεβού με τους ιθύνοντες του ΑΝΤ1.

Πίσω από τις κλεισμένες πόρτες, συζήτησε την επιστροφή του, με αφορμή τη συμμετοχή του ως μέλος της κριτικής επιτροπής του «Your Face Sounds Familiar», με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου, που θα κάνει πρεμιέρα στο τέλος Απριλίου.

Και τελικά το αποτέλεσμα είναι ότι ο Νίκος Μουτσινάς ανήκει εδώ και λίγη ώρα για ακόμα μια φορά στο δυναμικό του σταθμού και θα τον δούμε να κάθεται ξανά δίπλα στον Σταμάτη Φασουλή και τους νέους στην επιτροπή του σόου μεταμφιέσεων, Φώτη Σεργουλόπουλο και Έλλη Κοκκίνου.

Το ενδεχόμενο να τον δούμε και σε δεύτερο project, παράλληλα με το Κυριακάτικο σόου του σταθμού, δεν ευοδόθηκε - για την ώρα πάντα!

Και κάπως έτσι, "κλείδωσε" και η τετραμελής επιτροπή του σόου!

Το ρεπορτάζ του star.gr επιβεβαιώνεται και από την ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Μαρία Μπεκατώρου, που υποδέχτηκε και καλωσόρισε τον Νίκο Μουτσινά στο νέο του πόστο με μία σφιχτή αγκαλιά!

 

 

Ρεπορτάζ: Κάσσι Φιλιππιτζή

email: k.filippitzi@star.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top