Όταν η Φαίη Σκορδά συναντήθηκε με την τεχνολογία το αποτέλεσμα ήταν… αποκαλυπτικό!

Αυτό τουλάχιστον εκμυστηρεύτηκε η ίδια η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, που μοιράστηκε το πρωί της Δευτέρας με τους τηλεθεατές τις περιπέτειές της! Συγκεκριμένα, εν αγνοία της ξεκίνησε το live στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και έτσι όλοι, γνωστοί και άγνωστοι άκουγαν ό,τι συνέβαινε…

Αρχικά, είδαν μία μαύρη οθόνη, μετά την άκουσαν να συνομιλεί με τα παιδιά της, τον Γιάννη και τον Δημήτρη, ενώ στη συνέχεια ακουγόταν φυσικός ήχος μέσα από το σπίτι. Λίγα λεπτά μετά, εμφανίστηκε το πρόσωπο της Φαίης και ένα μέρος από την κουζίνα της και η live μετάδοση διακόπηκε.

«Τι ήταν αυτό που έπαθα! Μπαίνω μέσα στο σπίτι, με σακούλες, γυρνάμε από παιδικό πάρτι. Επειδή ήμασταν σε παιδικό πάρτι σε ποδόσφαιρο είχαν γίνει χάλια. Κι έτσι όπως είναι αφήνω τα πράγματα μου και τους λέω κατευθείαν μέσα στην μπανιέρα να κάνουμε μπάνιο. Να τους πλύνω και μετά να κάτσουμε στο σπίτι. Το κρατάει ο Δημήτρης το κινητό γιατί τον είχα αγκαλιά. Μου δίνει το κινητό που πρέπει ήδη αυτός να είχε πατήσει κάτι και το αφήνω πάνω στο τραπέζι στην κουζίνα. Τώρα φανταστείτε ότι έχει 4 σκαλοπάτια που κατεβαίνεις κάτω για να πάμε στο μπάνιο», είπε αρχικά η Φαίη εξηγώντας σε όσους παρακολούθησαν live το… λάθος της και χωρίς να κρύψει την αμηχανία της.

Και συνέχισε: «Κι αρχίζω να τους λούζω, «ελάτε να κάνουμε μπάνιο», ακούγατε τι έλεγα. Όλα αυτά που κάνει μια μαμά με δυο μωρά. Εγώ εν τω μεταξύ δεν άκουγα καμία κλήση. Έρχεται η μαμά μου και μου λέει «πήρε ο Βαγγέλης Ζάχος και είπε να κλείσεις το live στο instagram». Έπαθα σοκ! Τους αφήνω με τα νερά και λέω κάτσε λίγο εδώ μαμά. Και πάω πάνω και το κλείνω. Μετά ανοίγω το κινητό μου και είχα πάνω από 100 κλήσεις από τον κόσμο. Ευτυχώς η καθημερινότητα μου είναι αυτή».

«Μας έπαιρναν τηλέφωνο συνάδελφοι και μας έλεγαν πείτε της να κλείσει το live στο instagram!» σχολίασε η Σάσα Σταμάτη.

 

Tags: