Το ΔΡΑΜΑ της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου-«Με φώναζαν μάγισσα, στενοχωριόμουν πολύ»

Άνοιξε την καρδιά της την Κυριακή η παρουσιάστρια και μίλησε για τα παιδικά της χρόνια...

Για το bullying που υπέστη όταν ήταν παιδί μίλησε το πρωί της Κυριακής, στην εκπομπή της, "Σπίτι μου, σπιτάκι μου",  η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η παρουσιάστρια άνοιξε την καρδιά της στους συνεργάτες και τους τηλεθεατές της και θυμήθηκε τις... άσχημες στιγμές που πέρασε, όταν ήταν κοριτσάκι, καθώς πολλά παιδιά την κορόιδευαν για την εξωτερική εμφάνιση της.

«Με κορόιδευαν για τα μαλλιά μου… Είχα πάρα πολλά και σγουρά, το φυσικό μου είναι πολύ σγουρό και δεν ήξερα πώς να τα φτιάξω, γιατί ήμουν μικρή! Μάγισσα με φωνάζανε», εξομολογήθηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Στενοχωριόμουν πολύ», πρόσθεσε η ίδια, με τους συνεργάτες της βέβαια να...  παινεύουν την τωρινή εμφάνιση της παρουσιάστριας, η οποία έχει αλλάξει πάρα πολύ, ακόμη και από τότε που ήταν φοιτήτρια!

Τόσο τα μαλλιά της, όσο και το πρόσωπο της παρουσιάζουν θεαματική αλλαγή προς το καλύτερο! Ο χρόνος είναι πολύ φιλικός μαζί της ή μήπως δεν κρύβεται μόνο η... ωριμότητα πίσω από αυτό το αποτέλεσμα;  Όπως και να έχει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι πληθωρική και σέξι και όποιος αντέξει!

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top