ΞΕΣΠΑΣΕ ΠΟΛΕΜΟΣ! O Λιάγκας χαρακτηρίζει τίποτα τους τηλεκριτικούς και η Γκολεμά λέει πως ο παρουσιαστής έχει IQ ραδικιού

«Είναι θλιβερό να νιώθεις ευτυχισμένος επειδή έχεις λεφτά» ξέσπασε η Νάνσυ Νικολαΐδου

Πυρ και μανία έχει γίνει τις τελευταίες εβδομάδες ο Γιώργος Λιάγκας με τους τηλεκριτικούς και δεν το κρύβει!

Μάλιστα μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή εξέφρασε την δυσαρέσκειά του, που οι τηλεκριτικοί γράφουν πως το Survivor είναι καλύτερο από το Rising Star επειδή κάνει υψηλότερα νούμερα.

«Οι τηλεκριτικοί χαίρονται με την αποτυχία του οποιουδήποτε, και την επιτυχία του τίποτα αλλά εντάξει τώρα, μιλάς για το τίποτα έτσι κι αλλιώς οπότε τι σημασία έχει; Αλλά το θέμα είναι να το προσεγγίζουμε κοινωνιολογικά, μπράβο έχει τεράστια επιτυχία(σ.σ εννοεί το Survivor) δεν το συζητώ» είπε ο παρουσιαστής και πρόσθεσε:

«Είδατε χθες το Survivor γιατί είχα μία αγωνία επειδή δεν το είδα χθες, πώς γίνεται  να κάνει 63% και ποτέ να μην το έχει δει κανείς από τους τρεις μας;(σ.σ: αναφέρεται στους δύο συνεργάτες της εκπομπής του) Και εγώ δεν το βλέπω γιατί δεν είναι της αισθητικής μου, όμως οφείλω να ομολογήσω επειδή δεν είμαι κομπλεξικός πως δεν είναι τηλεοπτική επιτυχία αλλά κοινωνικό φαινόμενο. Καλή τηλεόραση όμως  είναι το Rising Star, καλή τηλεόραση ήταν το Voice στον ΑΝΤ1 και όχι το Voice που κάνουν στο ΣΚΑΙ. Καλή τηλεόραση είναι κάποια ωραία σήριαλ, καλή τηλεόραση είναι η εκπομπή του Παπαχελά στον ΣΚΑΙ. Το παιχνίδι αυτό δεν είναι ιδιαίτερα καλή τηλεόραση».

 

Μάλιστα ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε επίσης πως οι άνθρωποι που λαμβάνουν μέρος στο συγκεκριμένο σόου είναι ανθυποστάρ που δεν έχουν κάνει τίποτα στη ζωή τους.

Αυτά άκουσε και η Ντέπυ Γκολεμά, η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη και απάντησε στον παρουσιαστή.

«Νομίζω πως δίνουμε μεγάλη σημασία στο απολύτως τίποτα και ο Γιώργος καλά θα κάνει να συνεχίσει να μιλάει για να αποδεικνύει πως έχει IQ ραδικιού. Είναι πλέον σίγουρο αυτό. Εγώ εκεί έχω καταλήξει. Δεν θέλω να ασχοληθώ περαιτέρω με το παλικάρι γιατί είναι φανερό πως αντιμετωπίζει προβλήματα και ίσως δεν χρειάζεται να πούμε  και εμείς τίποτα. Μόνος του εκτίθεται και ρεζιλεύεται. Είχε και κάποιο πρόβλημα ας μην ασχοληθούμε λοιπόν μαζί του, ας τον αφήσουμε γιατί έτσι του δίνουμε αξία. Αγγίζει τα όρια της γελοιότητας αυτό που βλέπουμε. Έτσι ο καθένας δείχνει την εξυπνάδα του. Είναι τρελό αυτό που κάνει. Αυτά που άκουσα είναι άλλα ντ’ αλλα» είπε η τηλεκριτικός, ενώ στη συνέχεια μίλησε και η Αλεξάνδρα Τσόλκα.

«Ναι αυτοί οι πετυχημένοι και πλούσιοι έχουν προβλήματα. Αντιμετωπίζουν τέτοια. Ακόμα και αν νομίζεις πως είσαι πολύ σημαντικός και έχεις έπαρση ως άνθρωπος, πρέπει να έχεις και την ευφυΐα να μην το λες δημόσια » είπε χαρακτηριστικά, με την Νάνσυ Νικολαΐδου να λέει:

«Του έχουμε γίνει εμμονή, άρα είμαστε κάτι. Το να λες μόνος σου πως εσύ κάνεις τα καλύτερα πράγματα είναι κάπως. Είναι θλιβερό να νιώθεις χαρούμενος επειδή έχεις πετύχει επαγγελματικά και έχεις λεφτά. Αυτά έρχονται και παρέρχονται».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top