Απολαμβάνει πόζες και με άλλους σέξι άντρες η Μενεγάκη! Οι ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ που θα «ενοχλήσουν» τον Ματέο Παντζόπουλο

Χαμός στο Instagram

Ελένη Μενεγάκη

Πυρ και μανία θα γίνει ο Ματέο Παντζόπουλος, όταν δει τις φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη, η οποία ποζάρει χαμογελαστή με δύο πολύ γοητευτικούς άντρες!

Η γνωστή παρουσιάστρια, όπως μεταδώσαμε και την Παρασκευή στο star.gr, υποδέχτηκε στην εκπομπή της, τον Τούρκο ηθοποιό Μπουράκ Χακί και τον Γιάννη Αϊβάζη, οι οποίοι συνεργάζονται στη νέα θεατρική παράσταση που σκηνοθετεί ο τελευταίος και θα λέγεται "Κύκλος".

Οι δύο άνδρες κάθισαν στον καναπέ της Ελένης και αφού μίλησαν για την συνεργασία, πήραν τα κινητά στα χέρια και άρχισαν τις selfies με την ωραία παρουσιάστρια!

Όπως ήταν αναμενόμενο τα likes έπεφταν «βροχή», ενώ τα σχόλια για την ομορφιά και την γοητεία των δύο αντρών έδιναν και έπαιρναν από το γυναικείο κοινό, με πολλές κυρίες να γράφουν στην Ελένη Μενεγάκη... πόσο τυχερή είναι που έχει δίπλα της, τους συγκεκριμένους καλλιτέχνες!

Μετά από αυτά, δεν μπορεί...  όλο και κάποια ζήλια θα έκανε ο Μάκης στην Έλεν, όπως αποκαλεί την παρουσιάστρια ο κύριος Παντζόπουλος! Το σίγουρο είναι ότι η κυρία Μενεγάκη, όπως άλλωστε η ίδια δηλώνει, δεν έχει μάτια για άλλον εκτός από τον Ματέο της!


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top