Συγκινημένη η Αγγελική Νικολούλη στην έναρξη της εκπομπής της-Τι συνέβη;

Όσα είπε η δημοσιογράφος on air!

Διαφορετική ήταν η έναρξη της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» το βράδυ της Παρασκευής (03/03). Η  Αγγελική Νικολούλη θέλησε να εκφράσει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Θανάση Κατερινόπουλου.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει ήδη από το star.gr, o 31χρονος γιος του αστυνομικού διευθυντή εν αποστρατεία που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από την παρουσία του στην εκπομπή,  «έφυγε» από τη ζωή στον ύπνο του και βρέθηκε νεκρός από τον αδελφό του.

Η δημοσιογράφος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Καλησπέρα. Θέλω φίλοι μου τώρα στο ξεκίνημα της εκπομπής να μου επιτρέψετε να πω καλοτάξιδος σε ένα παλικάρι 31 ετών που «έφυγε» ξαφνικά μέσα στον ύπνο του. Στον Νώντα τον Κατερινόπουλο, γιο του Θανάση του αστυνομικού διευθυντή εν αποστρατεία και συνεργάτη μας. Αυτή η είδηση έπεσε σαν κεραυνός και όλοι εμείς εδώ στο «Τούνελ» εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου νέου».

Λίγα λεπτά αργότερα τον λόγο πήρε ο απόστρατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ και συνεργάτης της εκπομπής, Θεοδωρής Διαμάντης, ο οποίος αναφέρθηκε στο τραγικό γεγονός λέγοντας χαρακτηριστικά: «Οφείλω να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του κ. Κατερινόπουλου για το χαμό του γιου του. Βαρύς ο πέλεκυς, βαρύ το πλήγμα για την οικογένεια. Ας ελπίσουμε πως ο Θεός θα τους δώσει δύναμη, κουράγιο και υγεία. Πραγματικά όταν το έμαθα συγκλονίστηκα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα…

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top