Καταιγιστικές εξελίξεις επιφυλάσσει και το σημερινό επεισόδιο της σειράς «9 Μήνες», που μεταδίδεται καθημερινά, στις 17:45, από το Star.

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ:

Ο Χρήστος εκπλήσσεται με την ψυχραιμία του Μάνου για το κακό που προκάλεσε στη Σοφία. Εκείνος εκφράζει για άλλη μια φορά τη βεβαιότητά του πως μπορεί να μη σκότωσε η ίδια τη Μαρίνα, αλλά σίγουρα ξέρει ποιος το έκανε.

Ο Στέφανος πηγαίνει στο σπίτι της Μυρτώς, προσποιούμενος πως δεν ξέρει τίποτα για την Έλσα. Στη συνέχεια ξεσπάει, λέγοντας οργισμένος στη Μυρτώ πως αν δε φύγει από την Κύπρο, θα της καταστρέψει την καριέρα. Την ίδια ώρα, η Έλσα βρίσκει στέγη στο σπίτι της Κρίστης. Η Σύλβια, με μια φωτογραφία του Φαίδωνα στα χέρια της, οργανώνει τις κινήσεις της. Η Έλσα και η Κρίστη ονειρεύονται τη ζωή τους από την αρχή, όταν όλα τα βάσανα και οι ταλαιπωρίες τους τελειώσουν. Ο Άλκης από την άλλη συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία που θα ενισχύσουν την εικόνα της Κρίστης ως ακατάλληλη μητέρα, αρχικά που άφησε το παιδί από τα μάτια της στο πάρκο και τώρα με την αλλεργιογόνο τροφή.

Ο δικηγόρος του ωστόσο τον προσγειώνει, λέγοντας πως οι περιπτώσεις που πατεράδες παίρνουν την επιμέλεια των παιδιών είναι ελάχιστες. Η Δάφνη ξαφνιάζεται όταν βλέπει τη Μάρθα έξω από το γραφείο του Γρηγορίου. Ο Αντρέας θέλει να εμπιστευτεί στον Πέτρο το μυστικό του, αλλά εκείνος του λέει πως δε θέλει να μάθει, καθώς με τα παιχνίδια που παίζει το μυαλό του μπορεί άθελά του να τον προδώσει.

Η Έλσα βγάζει την πίκρα της στον Μάνο, που δεν της είπε την αλήθεια για τον Στέφανο και τη Μυρτώ. Η Σοφία επιστρέφει στο σπίτι της ένα ράκος, ωστόσο δεν λέει στη Θεανώ για την αφαίρεση του δικαιώματος να ασκεί το επάγγελμά της. Η Ηρώ πιέζει τον Άλκη να βγάλει το διαζύγιό του συναινετικό για να μπορέσουν να παντρευτούν σύντομα. Η Σύλβια ικετεύει την Κρίστη να την πάρει ξανά κοντά της.

Ο άντρας που προτίθεται να πάρει πάνω του τον φόνο του Δημοσθένους, καταθέτει την ομολογία του στον Δημήτρη. Η Μάρθα ξαφνιάζεται όταν η Δάφνη της μεταφέρει την κατάσταση, ενώ η Εύα πιέζει τον Σερέτη να ανακρίνει ο ίδιος αυτόν τον άντρα. Η Ελίζα εκφράζει την ανασφάλεια που νιώθει, πιστεύοντας πως ο Αντρέας δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τη Δάφνη. Ο Δημήτρης γίνεται έξαλλος με τη Δάφνη, αφού καταλαβαίνει πως ο μάρτυρας που ομολόγησε για τη δολοφονία του Δημοσθένους, είναι πλασματικός. Ο Κίμωνας δικαιολογείται στην Κρίστη για τη συναυλία που οργάνωσε ο ίδιος για χάρη της, αλλά εκείνη τον διώχνει αφού έχει πια κλονιστεί η εμπιστοσύνη της σε αυτόν. Ο Μάνος προτρέπει τον Στέφανο να κυνηγήσει την Έλσα για να γυρίσει κοντά του.

Η Σοφία προσπαθεί να αφιερωθεί στην κόρη της, αλλά δεν τα καταφέρνει. Η Δάφνη εξηγεί στη Μάρθα τι ακριβώς έχει συμβεί με τον άντρα που πήρε πάνω του την υπόθεση Δημοσθένους. Εκείνη αντιδράει. Ο Μάνος συμβουλεύει την Έλσα να δώσει άλλη μία ευκαιρία στον Στέφανο. Η Σοφία, υπό την επήρεια των ηρεμιστικών που παίρνει, προσπαθεί να βοηθήσει τη Νεφέλη που έκοψε στο χεράκι της, αλλά δεν τα καταφέρνει και πέφτει κάτω αναίσθητη…

Δείτε το βίντεο…

Tags: