«9 Μήνες»:O Μάνος αποφασίζει να πει στην Έλσα όλη την αλήθεια για τη Σοφία

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο;

Καταιγιστικές εξελίξεις επιφυλάσσει και το σημερινό επεισόδιο της σειράς «9 Μήνες», που μεταδίδεται καθημερινά, στις 17:45, από το Star.

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ:

O Μάνος αποφασίζει να πει στην Έλσα όλη την αλήθεια για τη Σοφία. Ο Στέφανος ζητάει χρόνο από τη Μυρτώ, καθώς νιώθει εγκλωβισμένος. Η Κρίστη ζητάει από τη Σύλβια να φύγει από τη ζωή της, καθώς τώρα που η ίδια αφήνει πίσω την καριέρα της, δεν την χρειάζεται. Η Σύλβια μάταια προσπαθεί να της αλλάξει γνώμη, με την Κρίστη να νιώθει για πρώτη φορά ανοιχτά ότι απειλείται.

Όσο ο Μάνος εξιστορεί στην Έλσα την ιστορία με τη Σοφία, τόσο συνειδητοποιεί ότι εκείνη είναι πίσω από τον θάνατο της Μαρίνας. Η Έλσα, που ξέρει την αλήθεια, προσπαθεί μάταια να σταματήσει την οργή του. Η Δάφνη προσπαθεί να καθησυχάσει τον Πέτρο, καθώς ακόμα δεν έχει καταθέσει η ίδια και ο Αντρέας ως μάρτυρες υπεράσπισης. Την ίδια ώρα, η Εύα γιορτάζει την έκβαση της δίκης, που σίγουρα θα στείλει τον Πέτρο για τα καλά στη φυλακή. Ο Γρηγορίου συμβουλεύει τον Κίμωνα να δηλώσει μεταμέλεια για την επίθεσή του κατά του Άλκη.

Η Σοφία σοκάρεται όταν ο Μάνος την ρωτάει ευθέως εάν εκείνη σκότωσε τη Μαρίνα. Ο Άλκης ζητάει από την Ηρώ να γυρίσει στο γραφείο και να διαρρεύσει στα Μέσα την επίθεση που δέχτηκε από τον Κίμωνα Μαυρή. Ο Μάνος λέει στη Σοφία πως ξέρει όλη την αλήθεια από τον Χρήστο και την πιέζει να του πει την αλήθεια για τη Μαρίνα. Οι φωνές του κινητοποιούν τη Νεφέλη και τη Θεανώ και ο Μάνος αναγκάζεται να φύγει. Ο Κίμωνας επικοινωνεί με την Κρίστη και της λέει ότι είναι στο κρατητήριο. Η Δάφνη λέει στη Μάρθα την απόφασή τους να χωρίσουν με τον Αντρέα. Την ίδια ώρα, ο Αντρέας νιώθει να ασφυκτιά με την Ελίζα και την ανασφάλεια που εκείνη νιώθει για τη σχέση τους.

Η Θεανώ συμβουλεύει τη Σοφία να μιλήσει στον Μάνο και να διώξει από πάνω τους κάθε υποψία για τον θάνατο της Μαρίνας. Η Έλσα από την άλλη προσπαθεί κι εκείνη να τον πείσει ότι η Σοφία δεν σχετίζεται με την υπόθεση της Μαρίνας. Η Κρίστη θυμώνει με τον Κίμωνα, που επιτέθηκε στον Άλκη, καθώς θα αποτελέσει ακόμα έναν λόγο για να της πάρει την επιμέλεια του Φαίδωνα. Η Δάφνη βλέπει το βραχιόλι της Μάρθας στο γραφείο του Δημήτρη, αλλά αρνείται ότι είναι δικό της. Ο Δημήτρης δεν πείθεται και της εκφράζει την πεποίθησή του ότι η Μάρθα σκότωσε τον Δήμο.

Ο Σερέτης έχει στα χέρια του βίντεο του μπράβου του Δημοσθένους, όπου παραδέχεται ότι χρηματίστηκε από τον Φοίβο για να καταθέσει στην Αστυνομία ότι η Άννα έλειπε από το σπίτι την ώρα του φόνου. Η Εύα από την άλλη επιμένει πως η Μάρθα είναι ο δολοφόνος. Η Ελίζα πιέζει τον Αντρέα να πει την αλήθεια, δηλαδή ότι βλέπει, αλλά εκείνος επικαλείται υπηρεσιακούς λόγους. Η Έλσα προσπαθεί να επικοινωνήσει με τη Μαρίνα για να της πει την παρεξήγηση που έχει δημιουργηθεί με τον Μάνο και τη Σοφία. Η Σοφία, που δεν μπορεί να διαχειριστεί όλη αυτή την κατάσταση, καταφεύγει πάλι στα ηρεμιστικά.

Ο Στέφανος ρωτάει την Έλσα τι θα έκανε αν μάθαινε ότι την έχει απατήσει. Η Κρίστη παρακαλεί τον Άλκη να αποσύρει τη μήνυση κατά του Κίμωνα. Η Δάφνη ακούει σοκαρισμένη τη Μάρθα, που παραδέχεται ότι εκείνη σκότωσε τον Δήμο και επιπλέον ότι αυτός ήταν ο βιαστής της. Ο Οδυσσέας καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά με τον Αντρέα και τη Δάφνη…

Δείτε το βίντεο...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top