Λίγο υπομονή: Το 2018 βγαίνει ο νέος 007! Σε ποια χώρα θα γίνουν γυρίσματα;

Δείτε φωτογραφίες

Λίγο υπομονή: Το 2018 βγαίνει ο νέος 007! Σε ποια χώρα θα γίνουν γυρίσματα;

Οι φανατικοί του κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα και ανυπομονούν να βγει η νέα ταινία του στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Κι ενώ δεν έχουν ακόμα ξεκινήσει τα γυρίσματα του νέου πράκτορα 007, όλα δείχνουν ότι η 25η αποστολή του Τζέιμς Μποντ θα τον φέρει στις υπέροχες ακτές της Αδριατικής – αν κρίνουμε από τις δηλώσεις του δημάρχου του Ντουμπρόβνικ.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, συνομιλεί με τους παραγωγούς της εταιρείας των ταινιών και έτσι το διάσημο θέρετρο της Κροατίας θα μπορούσε να γίνει το θέατρο μιας από τις σκηνές του επόμενου 007, που θα βγει στις αίθουσες στα τέλη του 2018.

«Πάντα ονειρευόμουν να ξαναδώ τον Τζέιμς Μποντ στο Ντουμπρόβνικ, είναι ό,τι καλύτερο για τον κινηματογράφο. Συζητάμε αυτή τη στιγμή με την Εon, τους ιστορικούς σκηνοθέτες των ταινιών που εμπνεύστηκε ο Ιαν Φλέμινγκ» δήλωσε ο δήμαρχος Andro Vlahusic, στον τοπικό Τύπο.

Μάλιστα, δεν θα είναι η πρώτη φορά, μιας και είχαν ήδη γυριστεί σκηνές εκεί, πριν από μισό περίπου αιώνα, το 1963, όταν ο αξέχαστος Σον Κόνερι στην ταινία «From Russia with Love», «Από τη Ρωσία με αγάπη», είχε συλληφθεί στο Ζάγκρεμπ.

Πηγές αναφέρουν ότι ο Ντάνιελ Κρεγκ ονειρεύεται να επιστρέψει στη δράση και είναι πολύ πιθανόν να είναι πάλι αυτός ο ήρωας της νέας ταινίας.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top