Πριν από μερικά χρόνια αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και να πάρουν διαζύγιο, όμως πάντα θα είναι οι γονείς των παιδιών που απέκτησαν μαζί. Η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος, μπορεί να έχουν μεταξύ τους δικαστικές διαφορές, αλλά είναι πάντα δίπλα στα παιδιά τους και αυτό το επιβεβαίωσε και μέσα από την εκπομπή της Παρασκευής η ξανθιά παρουσιάστρια.

Η «ωραία Ελένη» για πρώτη φορά αναφέρθηκε στη συνάντησή της με τον πρώην σύζυγό της στο σχολείο του γιου τους Άγγελου, προκειμένου να ενημερωθούν μέσα από μια παρουσίαση για τα μαθήματα που θα επιλέξει ο μικρός στην πρώτη τάξη του Λυκείου!

«Εμείς εδώ στη χώρα μας είμαστε με τα παιδιά πολύ από πάνω. Καμιά φορά θέλουμε να περάσουμε τα δικά μας θέλω στα παιδιά μας γιατί νομίζουμε ότι θα είναι καλύτερα γι’ αυτά. Όμως, αυτό δεν ισχύει, είναι καλύτερα για εμάς. Το κάθε παιδί γεννιέται για κάτι και πρέπει να εκπληρώσει τη δική του πορεία και τα δικά του όνειρα. Χθες ήμουν στο σχολείο για τον Άγγελο, θα πάει του χρόνου Α΄ Λυκείου και πρέπει να διαλέξει ποια μαθήματα θα πάρει. Το σχολείο που πάει το παιδί μου είναι βρετανικό. Ξέρετε τι τους είπαν στο τέλος; «Μην το συζητήσετε με τους γονείς σας, εσείς θα αποφασίσετε»! Και λέω, κοίτα ρε παιδί μου, από μικρά τους λένε ότι πρέπει σιγά σιγά να αποφασίζουν μόνοι τους και πολύ σωστά», είπε η παρουσιάστρια, που αν και η συζήτηση είχε ξεκινήσει γενική, την έκανε… ειδική!

Τότε η συνεργάτης της, Ελιάνα Χρυσικοπούλου σχολίασε: «Να σου πω κάτι, θέλει πολύ θάρρος που το λες αυτό τώρα, γιατί μπορεί μια άλλη μαμά αυτό που είπες τώρα να το έθαβε μέσα της».

Η Ελένη απάντησε σε αυτό το σχόλιο, αναφέροντας αυτή τη φορά και το όνομα του Γιάννη Λάτσιου: «Πριν που το συζητάγαμε, ποιο μάθημα να πάρει ποιο να αφήσει, ως Ελληνίδα μάνα έλεγα «αυτό όμως δεν πρέπει να το αφήσεις». Όταν τα άκουσα όμως αυτά και μετά τα συζητούσε και με το μπαμπά του -γιατί ήμασταν μαζί- , λέω έχει δίκιο. Είναι η δική του ζωή, θα διαλέξει αυτά που εκείνος ξέρει ότι μπορεί να κάνει και του κάνουν κέφι και μπορεί να προχωρήσει πάνω σε αυτά».

Tags: