Η σεξουαλική ζωή του Γιάννη Σπαλιάρα έχει βρεθεί πολλές φορές στο προσκήνιο και το ίδιο έγινε και το πρωί της Πέμπτης μέσα από μια συζήτηση στο «Πρωινό».

Η Φαίη Σκορδά με αφορμή ένα πλάνο του μοντέλου από το Survivor που προβλήθηκε στον αέρα της εκπομπής, προχώρησε σε αποκαλύψεις για τα όσα είχαν γίνει το καλοκαίρι του 2016, τότε που ο Γιάννης Σπαλιάρας είχε βρεθεί καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, που έβγαινε από το Πόρτο Χέλι.

«Θα πω την αλήθεια για τον Σπαλιάρα, εδώ σε αυτή την εκπομπή», είπε αρχικά η Φαίη και προχώρησε σε αποκαλύψεις. «Ήταν οι ωραιότερες μέρες στο Πόρτο Χέλι με τον Σπαλιάρα γιατί είχε έρθει με την κοπέλα του και ήταν πολύ ερωτευμένο ζευγάρι. Αφού ήρθαν, την άλλη μέρα πάμε να φάμε πρωινό στο ξενοδοχείο και ακούω «ψου ψου ψου» για τον Σπαλιάρα. Λέω «Τι πάθατε καλε; Τι έγινε»; Και μου λένε ότι ο Σπαλιάρας όλο το βράδυ… αυτοί που έμεναν στα διπλανά δωμάτια έπαιρναν τηλέφωνα όλη τη νύχτα. Άκουγαν τον Σπαλιάρα που ήταν μαζί με την κοπέλα του όλη τη νύχτα! Και το πρωί έβαζαν στοιχήματα ότι δεν θα καταφέρει να σηκωθεί και να έρθει στην εκπομπή», είπε η παρουσιάστρια.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Tags: