Η Ψυχίδου ΕΚΡΑΞΕ τον Στόκα για τα… μπουζούκια! «Στα 8 χρόνια γάμου μια φορά πήγα και με έκραζε μια εβδομάδα»

Το σχόλιο της παρουσιάστριας στο Facebook

Η Ψυχίδου ΕΚΡΑΞΕ τον Στόκα για τα… μπουζούκια!

Δε δίστασε να σχολιάσει την τελευταία νυχτερινή έξοδο του πρώην συζύγου της και μάλιστα να το κάνει και δημόσια η Φωτεινή Ψυχίδου.

Η δημοσιογράφος που σε λίγες εβδομάδες θα κρατάει στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδί της, αν και έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους από το 2014 με τον πατέρα της κόρης της, Μπάμπη Στόκα, όταν είδε βίντεο από βραδινή έξοδό του με την νέα του αγαπημένη δεν κρατήθηκε και άφησε το… σχόλιό της.

Αν και διατηρούν φιλικές σχέσεις για χάρη της Ιόλης, η Φωτεινή, με καυστικό ύφος και χωρίς να «υπολογίσει» ότι ό,τι γράφει θα το διαβάσουν πολλοί, του άσκησε κριτική.

Αφορμή ήταν το βίντεο που ανέβασε στο Facebook η τηλεκριτικός Τίνα Μεσσαροπούλου από τη στιγμή που ο τραγουδιστής ανέβηκε για λίγο στην πίστα του νυχτερινού κέντρου ΦΩΣ, όπου τραγουδούν η Καίτη Γαρμπή και η Στέλλα Καλλή. 

«Τα μπουζουκάδικα αμπάριζα… Καταγγέλλω ότι στα 8 χρόνια γάμου μια φορά πήγα στον Ρέμο και με έκραζε για μια εβδομάδα!!! Γκρρρρρρ… Δώσε και σώσε Μπαμπίνο», σχολίασε η Φωτεινή κάτω από το βίντεο και συνέστησε στην τηλεκριτικό να πάει στις επικείμενες live εμφανίσεις του γιατί «εδώ δεν μου θυμίζει τίποτα! Φταίει το γαρύφαλλο που δεν του πάει», ενώ, όταν η Τίνα της συνέστησε να μην χαλιέται καθώς σε λίγο έρχεται το μωρό της, εκείνη απάντησε «δεν χαλιέμαι … “μειδιώ επιτετηδευμένως”».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top