Η Έλσα απογοητεύεται όταν το ταξί με το οποίο παρακολουθεί τον Στέφανο, τον χάνει από το οπτικό του πεδίο. Ο Μάνος κανονίζει την έξοδό του με τη Μυρτώ.

Ο Στέφανος παρασύρεται από το πάθος του για τη Μυρτώ, ενώ ο Μάνος την περιμένει στο ραντεβού τους. Η Μάρθα βρίσκεται σε πλήρη αμηχανία όταν η Δάφνη της λέει ότι ξέρει για τον γάμο της Ελπίδας και του Φοίβου. Η Σοφία συγκινείται με ένα γράμμα της Νεφέλης. Η Δάφνη καταλαβαίνει πως πίσω από τον βιαστικό γάμο των παιδιών κρύβεται ένα μεγάλο μυστικό. Η Μυρτώ ξαφνιάζεται όταν ο Στέφανος της λέει πως η Έλσα είναι κόρη του Ραζή. Την ίδια ώρα, ο Μάνος εκνευρίζεται με την αργοπορία της Μυρτώς και φεύγει από το εστιατόριο. Η Μάρθα νιώθει μεγάλη συγκίνηση με την Ελπίδα, που φτιάχνει τώρα τη ζωή της με τον Φοίβο.

Η Δάφνη συναντάει τη γυναίκα του Σερέτη, που έχει έρθει για λίγες μέρες στην Κύπρο. Η Σοφία είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει την Εξεταστική Επιτροπή του Ιατρικού Συλλόγου. Η Δάφνη ακούει ταραγμένη τη γυναίκα του Σερέτη που λέει πως ο Γιάννης ήταν πάντα άβουλος, αλλά μπροστά στο να έχει χρήμα και εξουσία θα μπορούσε να γίνει μέχρι και επικίνδυνος.

Ο Διαμαντίδης βρίσκεται στο σεπαρέ με την Εύα, όταν μπαίνει ο Σερέτης. Η Δάφνη ζητάει από την πρώην σύζυγο του Σερέτη να κρατήσει κρυφή τη συνάντησή τους. Η Ελίζα ετοιμάζει το σπίτι της για να υποδεχτεί τον Αντρέα. Πεπεισμένος ότι η Μάρθα κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του Δημοσθένους, ο Δημήτρης ζητάει από τον Γρηγορίου να βρει στοιχεία από το παρελθόν της. Η Ελπίδα στέλνει μήνυμα στη Μάρθα, πόσο ενθουσιασμένη είναι με τη νέα της ζωή με τον Φοίβο.

Η Μαρίνα σοκάρεται όταν ακούει τις κραυγές μιας γυναίκας από το καταφύγιο και τον άσχημο τρόπο που της συμπεριφέρονται. Η Επιτροπή είναι έτοιμη να ανακοινώσει την ποινή της Σοφίας, όταν μπαίνει ο Χρήστος και διακόπτει τη διαδικασία. Η Μυρτώ καταστρώνει σχέδιο για να καταλάβει αν ο Ραζής μπήκε στη ζωή της για να της στήσει κόλπο.

Η Έλσα προβληματίζεται με τη συμπεριφορά του Στέφανου, που είναι συνέχεια επιθετικός και γεμάτος νεύρα. Η Κρίστη αγωνιά μήπως το βράδυ της συναυλίας την προδώσει η φωνή της. Η Άννα την καθησυχάζει πως είναι από την κούραση. Ο Άλκης δίνει στη Στέλλα μια συσκευασία με παιδική τροφή που περιέχει αμύγδαλο και της ζητάει να την αντικαταστήσει με αυτές που έχουν στο σπίτι. Η Στέλλα δειλιάζει, αλλά η συμπεριφορά του Άλκη δεν της αφήνει περιθώρια να κάνει πίσω.

Η Ελίζα περιμένει τον Αντρέα, αλλά εκείνος αλλάζει κατεύθυνση και πηγαίνει στη Δίωξη. Η Δάφνη και ο Δημήτρης, μετά τη συζήτηση με την πρώην γυναίκα του Σερέτη, βεβαιώνονται πως εκείνος είναι ο αρχηγός της νέας Red Swan. Ο Αντρέας μπαίνει στη Δίωξη και βλέπει τη Δάφνη και τον Δημήτρη που φιλιούνται…