ΣΤΟ ΦΩΣ φωτογραφίες από το δωμάτιο που δέχθηκε την επίθεση η Κιμ Καρντάσιαν

Δείτε το υλικό

Φωτογραφίες από επιθεση Καρντάσιαν

Καθόταν ανέμελη στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε στο Παρίσι όταν πριν από περίπου πέντε μήνες δέχτηκε την επίθεση από ληστές που τις αφαίρεσαν κοσμήματα μεγάλης αξίας.

Η Κιμ Καρντάσιαν, μάλιστα, ακινητοποιήθηκε από τους ενόπλους τότε, οι οποίοι τις έκλεισαν τα μάτια και τις έδεσαν τα χέρια με μονωτική ταινία προκειμένου να μπορέσουν να ψάξουν «ανενόχλητοι» το πολυτελές δωμάτιό της.

Μπορεί να έχουν περάσει σχεδόν πέντε μήνες από την ληστεία εις βάρος της Κιμ Καρντάσιαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμενε στο Παρίσι και οι δράστες να έχουν συλληφθεί από την γαλλική αστυνομία, όμως μόλις τώρα ήρθαν

Και τώρα είδαν το φως νέα στοιχεία μέσα από γαλλικό τηλεοπτικό κανάλι, το οποίο αποκάλυψε φωτογραφίες από την συλλογή στοιχείων της αστυνομίας, αμέσως μετά την καταγγελία της ληστείας.

Στα καρέ δημοσιοποίησε το TF1, φαίνεται η μονωτική ταινία που χρησιμοποίησαν οι ληστές, οι οποίοι έχουν συλληφθεί από τις γαλλικές αστυνομικές αρχές, για να κλείσουν τα μάτια της πληθωρικής τηλεπερσόνας και να κλείσουν στη συνέχεια στο μπάνιο του δωματίου.

Μεταξύ άλλων, οι φωτογραφίες της γαλλικής αστυνομίας δείχνουν ακόμα το κρεβάτι του δωματίου της ανάστατο. Ειδικά σύμβολα της αστυνομίας με τους αριθμούς, που υποδεικνύουν ότι εκεί εντοπίστηκαν στοιχεία του εγκλήματος, βρίσκονται τόσο κάτω από το κρεβάτι όσο και στο φωτιστικό, ακριβώς δίπλα.

Άλλη φωτογραφία δείχνει από κοντά τις χρησιμοποιημένες μονωτικές ταινίες με τις οποίες οι ληστές έκλεισαν τα μάτια και έδεσαν τα χέρια της Κιμ, ενώ μια τρίτη δείχνει το δωμάτιο και το μπάνιο, όπου οι ληστές μετέφεραν και κλείδωσαν την φιμωμένη σταρ, ώστε ανενόχλητοι να ψάξουν σπιθαμή προς σπιθαμή το δωμάτιο.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top