Η Βίκυ Καγιά διανύει μία από τις πιο έντονες επαγγελματικές περιόδους της καριέρας της. Αυτή την χρονιά εκτός από τη σχολή της, παρουσιάζει καθημερινά στο Star στις 15:00 το παιχνίδι «Shopping Star», που κυριολεκτικά κάνει θραύση στα social media.

Δεν είναι τυχαίο πως το #ShoppingStar είναι νο1 στο Twitter το μεσημέρι και όχι άδικα. Χθες το βράδυ, η παρουσιάστρια βρέθηκε στο Όλα Ξεκόλλα, όπου την υποδέχτηκαν ο Θέμος Αναστασιάδης και η Δούκισσα Νομικού.

Για το Shopping Star

H Βίκυ Καγιά ανέφερε χαρακτηριστικά για τις συμμετοχές στο Shopping Star: «Είναι θεάρες. Καταπληκτικές. Μαθαίνω και εγώ από αυτές! Χαίρομαι που μαθαίνουν και εκείνες από εμένα αλλά μαθαίνω και εγώ από αυτές. Είναι χαρακτήρες δυνατοί. Ξέρουν τι θέλουν, πώς το θέλουν. Είναι σίγουρες για τον εαυτό τους». Όπως εξήγησε μάλιστα πρόκειται για κυρίες που ανταποκρίνονται στο κάλεσμα της εκπομπής. «Κάποιες είναι πολύ όμορφες. Αληθινά. Πολύ μικρά κορίτσια και πολύ καλά παιδιά», σχολίασε.

Τι έχει να πει όμως για τον ανταγωνισμό με την Ελένη Μενεγάκη;

«Δεν είμαστε ακριβώς απέναντι. Για λίγο είμαστε απέναντι. Εγώ είπα: ”Αυτό θέλουν από το κανάλι”. Κάτι θα ξέρουν. Το βασικό μας μέλημα είναι να κάνουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Δεν είναι εύκολο project. Χρειάζεται να διαβάζω και να συμβουλεύομαι τα χαρτιά μου!», απάντησε.

Μάλιστα αποκάλυψε ότι αρχικά δεν γνώριζε σε ποια ζώνη θα έπαιζε το «Shopping Star».

«Μετά από πολλές εβδομάδες μας ανακοινώνουν πια ότι θα παίζαμε στις 3 το μεσημέρι. Μας φάνηκε λίγο περίεργο. Είναι λίγο κουφό. Αλλά τελικά πήγαμε πολύ καλά και συνεχίζουμε να πηγαίνουμε πολύ καλά!», τόνισε.

Διαβάστε εδώ: Το Shopping Star πρώτο στη ζώνη προβολής του

Περίμενε την μεγάλη επιτυχία του παιχνιδιού;

«Είχα δει το format της εκπομπής που παίζεται σε 32 χώρες. Μάλιστα λέγεται ”Shopping Monsters” στο εξωτερικό. Επίσης στη Γαλλία στο Παρίσι, την παρουσιάζει μία συνάδελφος μοντέλο, για οχτώ χρόνια την εκπομπή..Οπότε ήξερα ακριβώς περί τίνος πρόκειται και χάρηκα πολύ όταν μου το πρότειναν. Ήταν αυτό που ήθελα να κάνω πραγματικά, αν επέστρεφα στην τηλεόραση».

Tags: