Ο Ηλίας παθαίνει σοκ με την αποκάλυψη ότι η Μαρία είχε μείνει έγκυος όταν την βίασε. Τώρα καταλαβαίνει ότι ο Άγης πρέπει να ήξερε την αλήθεια και γι ‘αυτό είχε αφήσει μια επιστολή που έλεγε ότι η Ζωή δεν πρέπει ποτέ να μείνει μαζί του.

Η Νίνα τρελαίνεται όταν συνειδητοποιεί ότι προσπαθούσε να πάρει και να μεγαλώσει ένα παιδί που δεν ήταν εγγόνι της, αλλά αποτέλεσμα του βιασμού του Ηλία. Η Δήμητρα, η Στέλλα, ο Κώστας και ο Γιάννης έχουν σοκαριστεί από τις αποκαλύψεις κι αποφασίζουν να δώσουν όλα τα στοιχεία στον Γιάννη, ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Όταν όμως πάει να βγει από το σπίτι, ο Πάνος τον χτυπάει και του τα κλέβει. Την ίδια στιγμή ο Ηλίας μαθαίνει ότι ο Λούπο του έκλεψε πάλι το φορτίο. Καταλαβαίνει ότι όλα έχουν γυρίσει εναντίον του και ότι πια είναι στρυμωγμένος από όλες τις μεριές. Η Νίνα στήνει έναν μεγάλο καυγά, πιάνονται στα χέρια σχεδόν όταν μπαίνει ο Θέμης στη μέση, που όμως του δηλώνει ότι δεν τον θεωρεί πατέρα του πια.

H Λένα βρίσκει τον Πάνο σε ευάλωτη στιγμή και εκείνος της ανοίγει την ψυχή του και της λέει τα πάντα για την Ανθή, για τη δουλειά του και για την ανάγκη του να εκδικηθεί για τον άδικο θάνατο της αδελφής του.

Η Δήμητρα και ο Κώστας, παρόλες τις αποκαλύψεις, ετοιμάζονται για το γάμο τους, ενώ ο Μάνος δείχνει το χαπάκι που του έστειλε ο Ηλίας για να αυτοκτονήσει και δηλώνει μετανιωμένος ότι ξέρει ότι έχει χάσει τα πάντα, αλλά θα τους βοηθήσει να τον πιάσουνε. Την ίδια στιγμή ο Αντώνης προσπαθεί να πείσει την Αννίτα να μείνουνε μαζί, αλλά εκείνη πιστεύει ότι είναι νωρίς.

Δείχνει κάτι να την κρατάει. Η Μάνια ζητάει από έναν τύπο να της βγάλει ψεύτικο διαβατήριο με άλλο όνομα. Η Στέλλα προσπαθεί να συνεφέρει τη Δήμητρα για να ετοιμαστεί για τον γάμο, ενώ ο Γιάννης ομολογεί στον Κώστα ότι έχασε τα στοιχεία, τού τα κλέψανε και τώρα ο Δρούσης θα μείνει ατιμώρητος. Η Λένα, που βασανίζεται από ερωτηματικά για το παρελθόν της, επισκέπτεται τη Σούλα στο κελί, παρακαλώντας την να της πει την αλήθεια για τους γονείς της, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Ο Πάνος εξομολογείται στην Αννίτα ότι είναι ο αδελφός της Ανθής και την κατηγορεί ότι εξαιτίας της πέθανε η αδελφή του. Στη συνέχεια προσπαθεί να την πνίξει…