Οι 24 παίκτες, 11 celebrities με το όνομα διάσημοι και 13 «κοινοί θνητοί» που ονομάστηκαν μαχητές, έφτασαν στον Άγιο Δομίνικο όπου τους υποδέχθηκε ο οικοδεσπότης του παιχνιδιού, Σάκης Τανιμανίδης, έχοντας στις αποσκευές τους τα απαραίτητα ρούχα και βασική προμήθεια φαγητού.

Όμως, με ένταση και καβγάδες έκανε πρεμιέρα το Survivor, αφού η τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου μάλωσε με την Μαριάννα Καλλέργη. Αφορμή ήταν ο τραυματισμός του Παναγιώτη στην δοκιμασία απέναντι στον Κωνσταντίνο Κοκκινάκη.

Η Μαριάννα Καλλέργη, ως ρεαλίστρια, όπως τόνισε σκεφτόταν συνεχώς το χειρότερο για τον τραυματισμό, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στην Ειρήνη Παπαδοπούλου.

«Σταμάτα τώρα, πρέπει να σκέφτεσαι το χειρότερο; Φύγε ρε συ από εδώ, πρέπει να πανικοβάλεις τον κόσμο; Έχεις σκεφτεί μέχρι και τον θάνατο. Να σέβεσαι ότι εγώ δεν γουστάρω ν’ ακούω τέτοιες μαλ…ες», είπε μεταξύ άλλων η γνωστή τραγουδίστρια.

«Να το σέβεσαι όπως σέβομαι κι εγώ αυτό που λες. Όπως λες εσύ να σέβομαι εσένα, να σέβεσαι κι εσύ εμένα. Αν δεν θες να ακούς, βάλε ωτοασπίδες», απάντησε η Μαριάννα Καλλέργη.

Tags: