Μετά από πολλά χρόνια η Ελένη Μενεγάκη συναντήθηκε τηλεοπτικά με το Μίλτο Μακρίδη στην εκπομπή της.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως πριν από εκείνη είχαν κάνει πρόταση στο Μίλτο Μακρίδη να παρουσιάσει τον Πρωινό Καφέ ο οποίος όμως αρνήθηκε. Στην συνέχεια, η Ελένη αποκάλυψε ότι του είχε ζητήσει τη γνώμη του για το αν έπρεπε να πει το «ναι» και να αναλάβει την παρουσίαση.

Στο ξεκίνημα της κουβέντας, η Ελένη θέλησε να εξομολογηθεί στους τηλεθεατές για την περίοδο που εργάζονταν μαζί με τον Μίλτο Μακρίδη στον ΑΝΤ1. «Εγώ όταν ξεκίνησα στον ΑΝΤ1, ο Μίλτος ήταν ήδη πρώτο όνομα. Ήταν το αγαπημένο παιδί του ΑΝΤ1 από τη νέα γενιά. Όταν παρουσίαζε με μεγάλη επιτυχία το «Ο καλύτερος κερδίζει», -δεν ξέρω αν το είχε πει ο ίδιος- του είχαν κάνει πρόταση να κάνει τον «Πρωινό Καφέ». Να μην το πω; Το συζητήσαμε τότε», αποκάλυψε η παρουσιάστρια.

«Δική σου είναι η εκπομπή, λες ότι θέλεις αγάπη μου γλυκιά», σχολίασε ο Μίλτος Μακρίδης και η Ελένη πρόσθεσε: «Θυμάμαι, λοιπόν, ότι αυτή η εκπομπή δεν ήταν αυτό που ήθελες να κάνεις».

«Θυμάσαι Μίλτο τι μου είχες πει όταν σου είπα ότι μου έκαναν πρόταση για τον πρωινό καφέ; Ήσουν θετικός… πολύ θετικός» ανέφερε η Ελένη με εκείνον να απαντά «και σου είπα όλη την πορεία που θα έχεις…».

Λίγα λεπτά αργότερα, η παρουσιάστρια επανήλθε: «Και να πω και κάτι που σου χρωστάω -θα το πω αυτό. Εγώ τον πρώτο χρόνο στον ΑΝΤ1 δεν είχα συμβόλαιο».

«Θα το πεις και αυτό;», τη διέκοψε ο Μίλτος κι εκείνη συνέχισε: «Ναι, θα το πω κι αυτό. Όταν ήταν να υπογράψω το πρώτο μου συμβόλαιο, πήρα τον Μίλτο τηλέφωνο. Του λέω «εγώ δεν έχω ιδέα από συμβόλαια! Θέλω να το δεις και να μου πεις τη γνώμη σου». Θυμάμαι ότι τρία πράγματα ήταν πολύ σημαντικά. Μου είπες «αυτό κι αυτό κι αυτό θα το βγάλεις». Το ένα από αυτό θα στο θυμίσω τώρα: «Όχι παρουσιάστρια του Καφέ. Η κεντρική και μόνο αυτή». Θέλω να σου πω ευχαριστώ γι’ αυτό, γιατί αυτές τις διορθώσεις από εκείνο το πρώτο συμβόλαιο του 1995 τις έχω κρατήσει μέχρι σήμερα, το 2017».

Tags: