Μην χάσετε απόψε στο Star την περιπέτεια «Μη μου χαλάς τη μέρα»

Συντονιστείτε στις 21:00

Μην χάσετε απόψε στο Star την περιπέτεια «Μη μου χαλάς τη μέρα»

Η περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής του 2013 "Μη μου χαλάς τη μέρα" προβάλλεται απόψε στις 21:00 στο STAR

Υπόθεση ταινίας: 

Ο σερίφης Ρέι Όουενς, εγκαταλείπει τη μεγαλούπολη του Λος Άντζελες για να «πατάξει το κακό» στην πιο ήσυχη και γαλήνια συνοριακή πόλη των Η.Π.Α. Αντίπαλος του, ο διαβόητος βαρόνος των ναρκωτικών, Γκαμπριέλ Κορτέζ, ο οποίος αποφασίζει να μετατρέψει μια απλή μεταγωγή φυλακισμένου σε κινηματογραφική απόδραση επικών διαστάσεων.

Θα τα καταφέρει άραγε ο Κορτέζ να προσπεράσει την ισχυρότατη ενέδρα, που του στήνουν οι Αρχές και να ξεγλιστρήσει στο γειτονικό Μεξικό ή θα του κόψουν την πορεία, μια για πάντα, ο Σερίφης Όουενς με το άπειρο προσωπικό του και ο πράκτορας Τζον Μπάνιστερ;

Η εκρηκτική επιστροφή του «εξολοθρευτή», Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ συμπίπτει με το σκηνοθετικό χολιγουντιανό ντεμπούτο του  ταλαντούχου Κορεάτη σκηνοθέτη Τζιν Γου Κιμ.

«Ο Άρνολντ έχει κάνει τα πάντα στο Χόλιγουντ, ενώ εγώ μόλις τώρα ξεκινάω», αναφέρει χαρακτηριστικά ο σκηνοθέτης και συνεχίζει «στην ταινία βλέπουμε αφενός τον παλιό καλό Άρνολντ, που μας έχει λείψει και τον πεθυμήσαμε, αλλά βλέπουμε επίσης και έναν διαφορετικό, εντελώς καινούριο Άρνολντ, που δεν είχαμε σκεφτεί ποτέ ότι μπορεί να υπάρχει».

Πρωταγωνιστές:     Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, Φόρεστ Γουίτακερ, Τζόνι Νόξβιλ, Τζένεσις Ροντρίγκεζ, Τζέιμι Αλεξάντερ, Χάρι Ντιν Στάντον

Σκηνοθεσία:     Τζι-γουν Κιμ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top