Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της νέας δραματικής σειράς «Ζωή μου» που προβάλλεται καθημερινά στις 14.00 από τη συχνότητα του Star!

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ:

Όταν η Λένα καταλαβαίνει ότι ο Πάνος έχει παρακολουθήσει όλο τον βιασμό της από τις κάμερες σκοτώνονται και ο Πάνος προσπαθεί να της εξηγήσει ότι δεν μπορούσε να ξέρει τι γινόταν … δεν άκουγε…

Η Μάνια πάει και στο κανάλι και μαθαίνει ότι πιάσαν την μάνα της και ότι χωρίζει το ζεύγος Δρούση. Ο Φώτης και η Νίνα επιτέλους μετά από 33 χρόνια είναι ευτυχισμένοι και δεν θα κρύβονται πλέον από κανένα.

Κώστας και Δήμητρα ετοιμάζονται για τον γάμο τους, ενώ ο Γιάννης μαθαίνει ότι βρήκαν το πτώμα της Άννας. Ο Πάνος αποκαλύπτει τελικά στον Θέμη ότι είναι ο αδελφός της Ανθής, ενώ ο Ηλίας μαθαίνει ότι χωρίζει με την Νίνα από τα περιοδικά και από τον θυμό του… επιχειρεί να την πνίξει, αλλά ο Φώτης μπαίνει στην μέση και τον διώχνει για πάντα από το σπίτι. Ο Θέμης λέει στον Κώστα ότι ο Τομόρωφ είναι νεκρός και ότι ξέρει και για τον γάμο του με την Δημητρα.

Ο Μάνος πάει στο Ηλία και προσπαθεί να μάθει την σχέση του με την μάνα του, και εκείνος του απαντάει τράβα ρώτα την … γιατί την φώναζαν Σμαρώ η πόρνη. Έξαλλος πάει και βρίσκει στην Σμαραγδα, αλλά η αστυνομία τον περιμένει και τον συλλαμβάνει.

Η Μάνια πάει στην Σούλα που βρισκεται στην φυλακη, και τα μαθαίνει πια όλα… και κυρίως ότι ο πατέρας της είναι ο Ηλίας Δρούσης και ότι ήταν δίγαμος με Νίνα και Σούλα.

Δείτε το βίντεο...

Tags: