ΔΕΙΤΕ τον Γιώργο Μαυρίδη να «χτυπάει» τατουάζ στη μητέρα του – Η ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ανάρτησή του

«Ρε Μάνα να ξερες πόσο Σ αγαπάω!»

Η πρώτη φορά που το διοργάνωσε στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και για το λόγο αυτό πήρε την πρωτοβουλία και μαζί με την ομάδα του, ο Γιώργος Μαυρίδης διοργάνωσε το δεύτερο «μαραθώνιο τατουάζ» στην Θεσσαλονίκη για καλό σκοπό, την περασμένη Κυριακή, όπως είχατε διαβάσει στο star.gr.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής και tattoo artist κάλεσε τον εκόσμο να «χτυπήσει» τη χαμογελαστή φατσούλα με τη συμβολική τιμή των 20 ευρώ, στηρίζοντας μ’ αυτό το τρόπο  την Παιδιατρική Παιδοογκολογική Κλινική του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Όμως, ανάμεσα στο πλήθος που έσπευσε στο χώρο του, υπήρξε για εκείνον και μια πολύ σημαντική παρουσία: το «παρών» έδωσε η μητέρα του, Εύη Μαυρίδη, η οποία θέλησε να στηρίξει την προσπάθεια του γιου της, κάνοντας και εκείνη το τατουάζ!

Η ευτυχία του δεν περιγραφόταν, γεγονός που φάνηκε και από το βίντεο που ανέβασε στα social media του με την έκπληξη που του έκανε η μητέρα του!

«Πριν 20 χρόνια η μάνα μου ανακάλυψε ότι έχω τατουάζ πάνω μου, από τότε σαν κλασική Ελληνίδα μάνα δεν σταμάτησε να μου τα χώνει κάθε φορά που έβλεπε ένα καινούργιο σχέδιο πάνω μου. Την Κυριακή μου χάρισε την πιο όμορφη στιγμή της ζωής μου, αφού πλέον έχουμε το ίδιο τατουάζ στο χέρι. Ρε Μάνα να ξερες πόσο Σ αγαπάω!», ήταν η λεζάντα με την οποία συνόδεψε την ανάρτησή του.

«Η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου!», ακούγεται να λέει στο βίντεο!

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top