Δείτε τον Δήμο Βερύκιο να τα «χώνει» on air σε εισπρακτική εταιρεία

«Κάγκελο» η υπάλληλος. Αυτά τραβάει ο κόσμος

Μία αυθόρμητη κίνηση που ξάφνιασε τους συνεργάτες του, έκανε ο Δήμος Βερύκιος. Το πρωί της Τετάρτης, χτύπησε το κινητό του τηλέφωνο κατά τη διάρκεια της ζωντανής σύνδεσης με το «Happy Day» και ο δημοσιογράφος δεν δίστασε να απαντήσει .

Ο Δήμος Βερύκιος αναγνώρισε ότι ο αριθμός ήταν από τράπεζα και έβαλε ανοιχτή ακρόαση!

«Θα μπορούσα να μιλήσω με τον κ. Δημοσθένη Βερύκιο»  ακούστηκε η φωνή της κοπέλας από την άλλη άκρη της γραμμής.

«Δεν είναι εδώ αυτή τη στιγμή ο Δημοσθένης Βερύκιος. Τι ζητάτε;» αναρωτήθηκε ο δημοσιογράφος.

«Έχω καλέσει για τον ίδιο, οπότε πρέπει να μιλήσω μόνο με τον ίδιο», ανέφερε η κοπέλα στη συνέχεια και στη συνέχεια την ρώτησε: «Από πού τηλεφωνείτε που τον ενοχλείτε τώρα το πρωί»;

Ο δημοσιογράφος ξεκίνησε να της κάνει πλάκα και να της λέει πως ο Δημοσθένης Βερύκιος είναι τραγουδιστής και γιατί τον ενόχλησαν τέτοια ώρα.

Με τα πολλά κι επειδή η υπάλληλος της τράπεζας είχε ξαφνιαστεί από την αντίδρασή του, ο παρουσιαστής ολοκλήρωσε το τηλεφώνημα.

Στη συνέχεια, ο Δήμος έδωσε κάποιες διευκρινήσεις για το περιεχόμενο του τηλεφωνήματος λέγοντας μεταξύ άλλων: «Αυτό καλοί μου φίλοι τραβάει ο κάθε Έλληνας πολίτης. Γιατί το έκανα τώρα αυτό; Όταν ο Έλληνας πολίτης βλέπει από τη μια τα Παρίσια και τα τηλέφωνα και άλλη να ονειρεύονται εξοπλισμούς και πάρτι θα τους πάρει ο δι@ολος και θα τους σηκώσει. Έχω καταβάλει την δόση της κάρτας από χθες και δεν έχει περάσει στο σύστημα. Αυτά είναι τα απόνερα των  capital controls…το τραπεζικό σύστημα δεν είναι ακόμα εναρμονισμένο με το e-banking και σου τηλεφωνούν πρωί πρωί την επόμενη ημέρα. Γιατί να ταλαιπωρείται έτσι ο απλός πολίτης».

Εμείς ένα έχουμε να πούμε… Μπράβο Δήμο!!!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top