Τον ΑΠΟΛΥΤΟ έρωτα ζει ο Σάκης Τανιμανίδης: «Για χατίρι της θα ξαναπήγαινα έως την άκρη του κόσμου»

Δεν διστάζει να παραδεχθεί πως θα έκανε τα πάντα για την αγάπη τους

Τον ΑΠΟΛΥΤΟ έρωτα ζει ο Σάκης Τανιμανίδης: «Για χατίρι της θα ξαναπήγαινα έως την άκρη του κόσμου»

Η σχέση του Σάκη Τανιμανίδη με την Χριστίνα Μπόμπα είναι γνωστή εδώ και λίγους μήνες, ενώ ο παρουσιαστής του Survivor της έκανε πρόταση γάμου πριν από μερικές ημέρες.

Ο Σάκης δηλώνει «τρελά ερωτευμένος» με τη Χριστίνα ενώ δεν διστάζει να παραδεχθεί πως θα έκανε τα πάντα για την αγάπη τους. 

Για την επιλογή του να δημοσιοποιήσει τη σχέση τους, ο παρουσιαστής του Survivor είπε: «Δεν κάνω τίποτα παραπάνω από αυτό που κάνει κάθε νορμάλ άνθρωπος. Και μάλιστα σε αρκετά μικρότερο βαθμό, αφού 3-4 φωτογραφίες με την κοπέλα μου σε 1,5 χρόνο δεν το λες και «εκθέτεις τη σχέση σου». Αυτό που λες λοιπόν, είναι ουσιαστικά "γιατί δεν κρύβω τη σχέση μου"; Γιατί δεν νιώθω διαφορετικός, έτσι ώστε να μη εκφράζομαι φυσιολογικά. Επίσης θέλω να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στο ότι... δεν διέψευσα το "είσαι τρελά ερωτευμένος", έτσι; Οχι αλλά να τα λέμε αυτά!», ενώ συμπλήρωσε στο TV Έθνος:

«Είναι το πιο όμορφο κορίτσι που έχω γνωρίσει, ενώ δεν την ενδιαφέρει και δεν βασίζεται στην ομορφιά της. Αυτό τα λέει όλα. Είναι ένα προσγειωμένο πλάσμα που δεν ενθουσιάζεται από τα φώτα της δημοσιότητας και αυτό είναι ένα από τα στοιχεία που με κάνουν να τη γουστάρω τόσο πολύ. Έχω φτάσει στην άκρη της Γης και χωρίς να κάνω το χατίρι κάποιου, οπότε θα σου απαντήσω αλλιώς. Για χατίρι της θα... ξαναπήγαινα έως την άκρη του κόσμου».

Όσο για τις αλλαγές της ζωή του, μετά τη μετακόμισή του στην Αθήνα μαζί με τη σύντροφό του, ο Σάκης Τανιμανίδης τόνισε:

«Ζω με το κορίτσι μου και δημιουργώ στη νέα μου εταιρεία στην Αθήνα! Βέβαια Θεσσαλονίκη δεν τη λες με τίποτα...» συνεχίζοντας: «Περισσότερο μου λείπει η μάνα μου, ο πατέρας μου και τα αδέλφια μου. Είμαστε μια πολύ δεμένη οικογένεια και η απουσία τους δεν είναι καθόλου εύκολη».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top