Άννα Βαγενά: Tα συγκλονιστικά λόγια αγάπης για τον Λουκιανό Κηλαηδόνη που έκαναν Λιάγκα- Σκορδά να βουρκώσουν

Σε μια σπάνια τηλεοπτική της συνέντευξη- ΒΙΝΤΕΟ

Για την Άννα Βαγενά ο Λουκιανός Κηλαηδόνης ήταν ο άνθρωπός της, ο άντρας με τον οποίο έζησε μαζί για πάνω από 40 χρόνια, μέχρι που τους χώρισε ο θάνατος.

Τον Μάρτιο του 2011, σε μία σπάνια τηλεοπτική της εμφάνιση στο «Πρωινό mou», την εκπομπή που παρουσίαζαν στο Mega ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, η σύζυγος του αγαπημένου καλλιτέχνη είχε μιλήσει με πολύ όμορφα λόγια για εκείνον προκαλώντας συγκίνηση.

Τόσο πολύ μάλιστα που το πρώην ζευγάρι παρουσιαστών είχε βουρκώσει on camera.

«Όταν βρεις έναν άνθρωπο που τηρεί τις προδιαγραφές για να γίνει ο σύντροφός σου στη ζωή, είναι κρίμα να τον αφήσεις να φύγει και να μην περάσεις τη ζωή σου μαζί του. Τον έχω συγχωρέσει για διάφορα γκομενιλίκια που είχε στο παρελθόν, επειδή σε τέτοιες σχέσεις κρατάς το πιο ουσιαστικό πράγμα: την αγάπη. Τον Λουκιανό τον αγαπώ τόσο πολύ, που είχα φτάσει σε σημείο να πω, όταν πέρασε ένα σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του, ότι θα ήθελα να του τύχει ένας μεγάλος έρωτας για να του φτιάξει η διάθεση!», είπε η ηθοποιός, αφήνοντας άναυδους τους πάντες.

«Δεν ξέρω τι να πω, τα έχω χάσει και δε μου συμβαίνει συχνά» σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας συγκινημένος, ενώ τα μάτια της Φαίης Σκορδά είχαν βουρκώσει. 

Λίγα λεπτά αργότερα, ο μουσικοσυνθέτης μίλησε τηλεφωνικά, σε απευθείας σύνδεση, για την σύζυγό του και της αφιέρωσε τον στίχο του Νίκου Γκάτσου «πόσο πολύ σʼ αγάπησα, μονάχα εγώ το ξέρω», προκαλώντας συγκίνηση στον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η απίθανη ΑΓΝΩΣΤΗ ιστορία για το «Πάρτι στη Βουλιαγμένη» του Κηλαηδόνη-Μάζεψε 70.000 άτομα και άφησε εποχή!

ΜΟΝΟ στο star.gr - ΣΥΓΚΙΝΕΙ η Μαντώ: Ήταν νέος ο Λουκιανός, δεν έπρεπε να φύγει

Ο Μανώλης Μητσιάς αποχαιρετά τον Κηλαηδόνη: Θα μου λείψει πάρα πολύ! Όλη μου η νιότη είναι σημαδεμένη από τον Λουκιανό

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top