ΞΑΝΑ στο νοσοκομείο η Φωτεινή Ψυχίδου: Διανύει τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Ενημέρωσε μέσα από το λογαριασμό της στο Facebook

ΞΑΝΑ στο νοσοκομείο η Φωτεινή Ψυχίδου

Η χαρά της για το ότι είναι έγκυος και σε μόλις μερικές εβδομάδες θα κρατάει στην αγκαλιά της το δεύτερο μωράκι της είναι τεράστια, αλλά δυστυχώς δε συμβαδίζει με το πόσο… χαρούμενη είναι και η ίδια η εγκυμοσύνη της.

Η Φωτεινή Ψυχίδου έχει νοσηλευτεί αρκετές φορές στο νοσοκομείο, από την αρχή της εγκυμοσύνης της, χωρίς ωστόσο να το βάζει κάτω και ευτυχώς και για εκείνη και το μωρό οι εν λόγω δυσκολίες είναι πάντα «μπόρα που περνά».

Η δημοσιογράφος, που τόσο τον Νοέμβρη, όσο και τον Γενάρη νοσηλεύτηκε πέρασε για ακόμα μια φορά το κατώφλι της πόρτας του νοσοκομείο της Καλαμάτας, αυτήν τη φορά, όπου οι γιατροί της προσέφεραν την απαραίτητη βοήθεια που χρειαζόταν.

Και την τρίτη… περιπέτεια την μοιράστηκε επίσης μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Facebook. Εκεί, ανέβασε φωτογραφία με ορό στο νοσοκομείο, καθησυχάζοντας παράλληλα τους φίλους της λέγοντας «Άμεση ενδοφλέβια ενυδάτωση...!!!!!! Τυφλά να έχουν οι κρέμες...!! Ώρα για μποτέ!!!!! Σας προλαβαίνω...όλα καλά!! Απλά εκμεταλλεύομαι το φαρμακευτικό δυναμικό του νοσοκομείου Καλαμάτας!!!!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top