ΜΟΝΟ στο star.gr: Nέες λεπτομέρειες για την δεύτερη εγκυμοσύνη της Κατερίνας Λάσπα

Διανύει τον έκτο μήνα

 ΕΓΚΥΟΣ η Κατερίνα Λάσπα

Πριν από 7 χρόνια, η ευτυχία της με τον Νεκτάριο Νικολόπουλο επισφραγίστηκε με την απόκτηση της κόρης τους, της μικρής Σάρα.

Και ενώ το δεύτερο μωρό ήταν κάτι που ήθελαν, αλλά δεν ήταν και στα πολύ άμεσα σχέδιά τους, τελικά η Κατερίνα Λάσπα, όπως σας έχουμε γράψει από το star.gr,  έμεινε ξανά έγκυος και η ήδη ευτυχισμένη οικογένειά της θα γίνει ακόμα πιο… ευτυχισμένη!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του star.gr, η πρώην παρουσιάστρια έκλεισε μόλις τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης και διανύει αισίως τον έκτο, κάτι που σημαίνει ότι προς το τέλος της άνοιξης με αρχές καλοκαιριού θα κρατάει στην αγκαλιά της το νέο μέλος της οικογένειά της.

Μπορεί ο σύζυγός της να λείπει αρκετά μεγάλο διάστημα εκτός Αθήνας, λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων στην Αμερική, όπου έχει ανοίξει ελληνικό εστιατόριο, αλλά είναι στο πλευρό της με όποιον τρόπο μπορεί.

Μάλιστα, όπως ανέφερε πηγή στο star.gr, «η Κατερίνα ήταν πάντα αδύνατη και πολύ γυμνασμένη, αλλά ακόμα και τώρα που είναι έγκυος, η κοιλιά της είναι σχεδόν πλάκα! Ούτε που φαίνεται ότι είναι έγκυος! Ωστόσο, οι δημόσιες εμφανίσεις της δεν είναι τόσες όσες ήταν στο παρελθόν ή τουλάχιστον είναι πιο ‘επιλεγμένες’».

Όσο για το αν η μικρή Σάρα θα αποκτήσει αδερφό ή αδερφή; Αυτό παραμένει άγνωστο και για το ίδιο το ζευγάρι, που έχει επιλέξει το φύλο του μωρού να είναι «έκπληξη»!

Εμείς να ευχηθούμε με το καλό!

 

Ρεπορτάζ: Κάσσι Φιλιππιτζή

email: k.filippitzi@star.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top