Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της νέας δραματικής σειράς «Ζωή μου» που προβάλλεται καθημερινά στις 14.00 από τη συχνότητα του Star!

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ:

Ο Μάνος έχει σαλέψει και δέχεται και απειλές από την μάνα της Άννας που ψάχνει την κόρη της ! Ο Αντώνης έχει πάθει εμμονή με τον Λούπο και ψάχνει με μανία ποιος είναι, ενώ την ίδια στιγμή η Νίνα βάζει την Ανίτα να δημοσιοποιήσει ότι το ζεύγος Δρούση μετά από τόσα χρόνια χωρίζει …

Ο Ηλίας πάει στην Δήμητρα και βλέπει για πρώτη φορά την Ζωή και ξαφνικά αλλάζει και την θέλει δικιά του. Ο Λίνος πάει στο σπίτι της Λένας και ο Πάνος από της κάμερες του παρακολουθεί να κάνουν έρωτα ενώ στην πραγματικότητα ο Λίνος την βιάζει και ο Πάνος δεν μπορεί να καταλάβει μιας και δεν μπορεί να ακούσει… Ο Γιάννης κάνει μια τελευταία προσπάθεια με την Στέλλα και εκείνη του λέει και την υπόλοιπη αλήθεια για την Μάνια και τι τους είχε κάνει στο παρελθόν.

 Ο Μάνος πάει στον Ηλία και το εσωτερικών τον παρακολουθεί … Ο Ηλίας του λέει ότι θα σκοτώσει την Δήμητρα και θέλει να καλύψει την υπόθεση… ενώ την ίδια ώρα ο Πάνος έχει βουτήξει τον Λίνο και τον πλακώνει και τον διώχνει. Η Μάνια πάει στην Σμαράγδα και της αποκαλύπτει όσα έμαθε για την βιολογική της μητέρα. Η Σμαράγδα από την ταραχή της παθαίνει έμφραγμα.

Δείτε το βίντεο…

Tags: