ΠΑΛΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕ τα ΟΡΙΑ ο Πολάκης! Επιτέθηκε σε δημοσιογράφο του STAR: "Ήρθες για προβοκάτσια;"

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR

Λίγη ώρα πριν ανεβεί στο βήμα και μιλήσει σε εκδήλωσε του ΣΥΡΙΖΑ στο Αιγάλεω ο Παύλος Πολάκης, «έπεσε» πάνω στον δημοσιογράφο του STAR, Βαγγέλη Γκούμα, ο οποίος και τον περίμενε προκειμένου να τον ρωτήσει για τα «καυτά» προβλήματα στο χώρο της υγείας.

Ωστόσο, ο Υπουργός μοιάζει να μην χάρηκε και τόσο με αυτή τη συνάντηση…

«Ποτέ δεν θα ξεχάσω έναν ηλικιωμένο κύριο, ο οποίος βρισκόταν με επιδέσμους πάνω σε ένα ράντζο. Ειμαι κύριε Γκούμα, τρεις ημέρες εδώ. Σας παρακαλώ πολύ, αν βρείτε ποτέ τον Υπουργό, αν τον δείτε, μεταφέρετε αυτή την εικόνα με τα ράντζα, μεταφέρετε τις ελλείψεις, όλα τα προβλήματα τα οποία έχουν μετατρέψει τη ζωή μας στο νοσοκομείο σε κόλαση. Τι κάναμε λοιπόν εμείς; Σε αυτή εδώ την κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, ήρθαμε, βρήκαμε τον κύριο Πολάκη. Την ώρα που ανέβηκα τα σκαλιά, του ζητήσαμε ευγενικά, ουσιαστικά του μεταφέραμε αυτά τα οποία μας είπε ο ασθενής, αλλά και άλλοι ασθενείς με τους οποίους έχουμε μιλήσει στο παρελθόν και ο κύριος Πολάκης θεώρησε ότι δεν θα πρέπει να απαντήσει στους δημοσιογράφους», είπε ο δημοσιογράφος του STAR μιλώντας με την παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, Μάρα Ζαχαρέα.

Παρακολουθείστε στο βίντεο τη στιχομυθία μεταξύ του Βαγγέλη Γκούμα και του Παύλου Πολάκη κατά την οποία ο Υπουργός απευθυνόμενος στον δημοσιογράφο τον ρώτησε αν βρίσκεται εκεί για… προβοκάτσια, ενώ θα ακούσετε το δημοσιογράφο να "ζητάει" από τον κύριο Πολάκη να μην τον σπρώχνει...

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top