ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μάθαμε: ΑΥΤΟΣ είναι ο λόγος που η Ρόουζ στον «Τιτανικό» άφησε τον Τζακ να πνιγεί

O σκηνοθέτης της ταινίας έλυσε το αιώνιο ερώτημα για μια από τις πιο διάσημες κινηματογραφικές σκηνές

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μάθαμε: ΑΥΤΟΣ είναι ο λόγος που η Ρόουζ στον «Τιτανικό» άφησε τον Τζακ να πνιγεί

Από την ημέρα κυκλοφορίας του, ο Τιτανικός έχει σταθεί αφορμή για αμέτρητες συζητήσεις σχετικά με το τέλος του τηλεοπτικού Τζακ Ντόνσον, δηλαδή του Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Γιατί όλοι μας είχαμε σκεφτεί γιατί η αγαπημένη του, Ρόουζ δεν έκανε λίγο πιο εκεί και τον άφησε να «σβήσει» στα παγωμένα νερά του Ατλαντικού, πλάι της.

Και μέχρι τώρα ήταν όλα σενάρια, σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε ο σκηνοθέτης της θρυλικής ταινίας, Τζέιμς Κάμερον, τα εξήγησε όλα!

«Αυτό θα συζητήσουμε πάλι; Κοιτάξτε, είναι πολύ, πολύ απλό: διαβάζεις την σελίδα 148 στο σενάριο και γράφει, “Ο Τζακ κατεβαίνει από την σχεδία και της δίνει τη θέση του ώστε εκείνη να επιζήσει”. Είναι τόσο απλό», είπε με απόλυτη φυσικότητα.

Και συνέχισε αναφερόμενος και στην εκπομπή Mythbusters που πριν χρονια είχε πραγματοποιήσει ένα πείραμα για να αποδείξει πως το ζευγάρι χωρούσε πάνω στη σχεδία, και πως τελικά ο Jack είχε πεθάνει άδικα. «Είσαι ο Τζακ, είσαι κάτω από το νερό που έχει θερμοκρασία -2 βαθμούς Κελσίου, ο εγκέφαλός σου αρχίζει να παθαίνει υποθερμία. Οι Mythbusters σου λένε τώρα να βγάλεις το σωσίβιό σου, να βγάλεις και το δικό της, να κολυμπήσεις κάτω από αυτό το πράγμα, να το στερεώσεις με τρόπο που να μην αναποδογυρίσει μετά από δύο λεπτά- που σημαίνει πως είσαι κάτω από το νερό και προσπαθείς να το κάνεις όλο αυτό στους -2, αλλά αυτό θα σου πάρει πέντε με δέκα λεπτά, οπότε μέχρι να ανέβεις πάνω στη σχεδία θα έχει ήδη πεθάνει. Οπότε αυτό δεν θα λειτουργούσε. Η καλύτερη επιλογή που είχε ήταν να κρατήσει το πάνω μέρος του σώματός του έξω από το νερό, ελπίζοντας πως θα ανασυρθεί από κάποια βάρκα ή θα σωθεί πριν τελικά πεθάνει. Είναι αστείοι τύποι και μ’ άρεσε που δούλεψα μαζί τους, αλλά λένε βλακείες».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top