Μαντώ Γαστεράτου: Το κορίτσι του Πρω1νού μας ξεναγεί στο μοντέρνο της σπίτι στα Κάτω Πετράλωνα!

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Μαντώ Γαστεράτου: Το κορίτσι του Πρω1νού μας ξεναγεί στο μοντέρνο της σπίτι στα Κάτω Πετράλωνα!

Η Μαντώ Γαστεράτου, η οποία συμμετέχει φέτος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, Το Πρω1νό και έχει γίνει ευρέως γνωστή, ανεβάζει συχνά φωτογραφίες από το όμορφο σπίτι της στο Instagram!

Mάλιστα, η όμορφη παρουσιάστρια είναι πολύ δημοφιλής στα social media.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό You Weekly, φωτογραφήθηκε στο πρόσφατα ανακαινισμένο σπίτι της, στα Κάτω Πετράλωνα.

«Τα Σαββατοκύριακα κάνω δουλειές του σπιτιού. Μου αρέσει και µε χαλαρώνει. Επίσης, µου αρέσει τις ημέρες που δεν δουλεύω να μαγειρεύω και να καλώ τους φίλους µου στο σπίτι», λέει, στο περιοδικό, η Μαντώ.

Αν και λατρεύει τα έντονα χρώματα, δεν θέλει το σπίτι της «φορτωμένο» αλλά χαρούμενο. Το ανακαίνισε πριν από ένα χρόνο και το έχει διακοσμήσει με βάση το προσωπικό της γούστο, σύμφωνα με τα χρώματα που την ξεκουράζουν αλλά και ιδέες που, όπως λέει, βρήκε στο Pinterest και τις προσάρμοσε στην προσωπικότητά της.

Αγαπημένη της γωνία είναι το σαλόνι, όπου συχνά κάθεται με την σκυλίτσα της, Σίμπα, ενώ, μιας και είναι και μοντέλο, δεν θα μπορούσε να λείπει ένα δωμάτιο-γκαρνταρόμπα για τα ρούχα, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ της, το οποίο έχει διακοσμήσει σε στυλ καμαρινιού.

«Πέρα από τους γονείς µου και τον αδερφό µου δεν έχει τύχει να µείνω µε κάποιον άλλον», εξομολογείται η ίδια και αποκαλύπτει ότι δεν συγκατοικεί με τον αγαπημένο της, τον οποίο, βέβαια, φροντίζει σαν να είναι μικρό παιδί, όταν βρίσκονται στον χώρο της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top