Είναι γνωστό ότι η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη την φετινή σεζόν σημειώνει χαμηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης!

Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό η «ωραία» Ελένη κάνει προσπάθειες και αλλαγές στην δομή της εκπομπής για να ανεβάσει τα νούμερα…

Από χθες, η παρουσιάστρια έχει «ρίξει» το Instagram με το δώρο που δίνει στην εκπομπή: Ένα 3μερο ταξίδι στο Λονδίνο για δυο άτομα για να παρακολουθήσουν την ταινία «Οι 50 πιο σκοτεινές αποχρώσεις του γκρι», στην πρεμιέρα.

Τα μηνύματα που έχει δεχτεί χιλιάδες. Με αφορμή το διαγωνισμό η παρουσιάστρια έλαβε και ένα e-mail που της έκανε εντύπωσε και το διάβασε στην ομάδα της αλλά και στο τηλεοπτικό κοινό. Τότε πέταξε και την… σπόντα της!

Ένα νεαρό αγόρι της έγραψε πως «ανακάλυψε» την «Ελένη» τη φετινή σεζόν και τη βλέπει ανελλιπώς στο web tv – αρχικά με την κοπέλα του – πλέον μόνος του αφού χώρισε. Ο νεαρός ήθελε το ταξίδι για να το κάνει δώρο στην κοπέλα του μήπως την πείσει να επιστρέψει κοντά του. Ο βασικός λόγος του χωρισμού τους… το ότι την παραμελεί.

«Έχω πορωθεί, έχω δει on line όλα τα επεισόδια (από την εκπομπή), από το 2014 μέσα σε δυο μήνες περίπου»,  της έγραψε μεταξύ άλλων με την Ελένη να γουρλώνει τα μάτια και να μην μπορεί να το πιστέψει «τι μας πέρασες Prison Break;» ενώ στη συνέχεια η παρουσιάστρια κοίταξε την κάμερα και είπε «Πολλές φορές το έχεις δει στο web tv γι’ αυτό ψάχνω κάποιους πελάτες που μου την έχουν κοπανήσει από εσάς».

Tags: