Εκδίδονται αύριο τα «Νέα»- Σε αναμονή των εξελίξεων οι εργαζόμενοι

Το τραπεζικό σχέδιο και το ενδεχόμενο νομοθετικής πρωτοβουλίας

Εκδίδονται αύριο τα «Νέα»- Σε αναμονή των εξελίξεων οι εργαζόμενοι

Συνεχίζουν την έκδοσή τους μέχρι νεωτέρας, οι δύο εφημερίδες του ΔΟΛ τα «Νέα» αλλά και το «Βήμα», πλην απροόπτου, σε αναμονή του σχεδίου των τραπεζών και των  νομοθετικών πρωτοβουλιών της κυβέρνησης.

Αύριο, Τρίτη θα κυκλοφορήσουν κανονικά τα «Νέα», καθώς όπως διαβεβαίωσε ο διευθυντής του Βήματος, Αντώνης Καρακούσης τους εργαζόμενους κατά τη διάρκεια Γενικής Συνέλευσης, υπάρχουν αποθέματα χαρτιού για 15 ημέρες.

Ο κ. Καρακούσης ενημέρωσε τους εργαζόμενους για τις προσπάθειες εξεύρεσής επενδυτή που δεν ευοδώθηκαν, ενώ «κλειδί» για τις εξελίξεις θα είναι οι ανακοινώσεις των τραπεζών (ενδεχομένως και αύριο) για το αν θα τεθεί σε εκκαθάριση εν λειτουργία ο ΔΟΛ.

Παράλληλα, ο διευθυντής του Βήματος ενημέρωσε τους εργαζομένους πως ευελπιστεί σε κατάθεση τροπολογίας από την κυβέρνηση με τη συναίνεση της αντιπολίτευσης για τη μερική αποδέσμευση μπλοκαρισμένων λογαριασμών της επιχείρησης.

Στόχος  να ανταποκριθεί ο ΔΟΛ στα  τρέχοντα έξοδα  και να μπορέσει να εισπράξει τα έσοδα από τις πωλήσεις των εφημερίδων.

Καθοριστικό ρόλο θα παίξει πάντως το αν θα καταβληθεί μέρος  έστω των δεδουλευμένων στους εργαζομένους τις επόμενες ημέρες, καθώς παραμένουν απλήρωτοι τους τελευταίους 6 μήνες.

Αρκετοί εργαζόμενοι πάντως εξέφρασαν την πρόθεσή τους να εξαντληθούν τα περιθώρια να συνεχιστεί η έκδοση των 2 εφημερίδων  και των υπολοίπων Μέσων του ΔΟΛ.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top