Πυρ και μανία η Αννίτα Πάνια: Σηκώθηκε και έφυγε από τη θέση της- ΔΕΙΤΕ τι συνέβη

Την εκνεύρισαν οι συνεργάτες της

Πυρ και μανία έγινε με τους συνεργάτες της η Αννίτα Πάνια, η οποία, καθώς έμπαινε με καθυστέρηση στο πλατό της εκπομπής της, τους άκουσε να προλογίζουν το θέμα που προέκυψε τις προηγούμενες ημέρες όταν σε κοιμητήριο της Πάτρας επικράτησε πανδαιμόνιο επειδή δεν χωρούσε φέρετρο στον τάφο.

«Για φέρετρα και για τάφους μιλάς; Είπαμε να ξεκινήσετε μια φορά την εκπομπή και την ξεκινήσατε με φέρετρα και τάφους; Άργησα μία φορά ένα λεπτό και μπαίνω μέσα και ακούω τάφους και φέρετρα. Αυτοί το πως γουστάρουν το φερετριλίκι, τον τάφο, το νεκροταφιλίκι, δεν υπάρχει!» είπε η Αννίτα.

Στη συνέχεια βέβαια έδειξε ξανά την δυσαρέσκειά της για το θέμα και τα πλάνα που είδε, κάνοντας παρατήρηση στην συνεργάτιδα της Μαρία Φραγκάκη.

«Ρε Μαρία γιατί το κάνεις αυτό; Αυτό το πράγμα τώρα για ποιο λόγο πρέπει να το φιλοξενήσουμε στην εκπομπή;» τη ρώτησε η παρουσιάστρια.

Όταν μάλιστα βγήκε τηλεφωνικά on air ο  Διευθυντής της Διεύθυνσης περιβάλλοντος Δ. Πατρέων για να μιλήσει για το κωμικοτραγικό περιστατικό, η παρουσιάστρια σηκώθηκε έξαλλη από την καρέκλα της κόβοντας βόλτες στο πλατό!

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top