Για μία ακόμα χρονιά το ίδρυμα Μπότση βράβευσε δημοσιογράφους και μέσα ενημέρωσης που διακρίθηκαν για τα ρεπορτάζ, την αντικειμενικότητα και το ήθος τους.

Ανάμεσα στους βραβευθέντες κι ένας δικός μας άνθρωπος, ο κοινοβουλευτικός συντάκτης του Star, Αντώνης Αντωνόπουλος.

«Νομίζω ότι είναι μία από τις σημαντικότερες στιγμές για κάθε Έλληνα δημοσιογράφο, εύχομαι σε κάθε συνάδελφο να έχει μία τέτοια τιμή. Θα ήθελα να ευχηθώ καλύτερες μέρες, καλύτερες ειδήσεις για όλο τον κόσμο και δουλειές για όλους τους συναδέλφους. Θέλω να αφιερώσω αυτό το βραβείο στον Σπύρο Βέργο, τον Λάμπρο Χαβέλα, την Κατερίνα Γκίκα και τον Γιώργο Γεωργιάδη, συναδέλφους που δεν είναι πια μαζί μας» ανέφερε ο ίδιος.

Η 33η απονομή των βραβείων του ιδρύματος Μπότση που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής παρουσία του προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, εξελίχθηκε σε μία μεγάλη γιορτή της πολυφωνίας.

Με βραβεία τιμήθηκαν ακόμη η Σία Κοσιώνη, ο Αντώνης Σρόιτερ, ο Διονύσης Νασόπουλος, ο Αντώνης Ρεπανάς και οι δημοσιογράφοι του Ανατολικού Αιγαίου, ενώ ειδική τιμητική απέσπασε το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Την τελετή παρακολούθησαν εκπρόσωποι της πολικής, της στρατιωτικής και της θρησκευτικής ηγεσίας της χώρας και πλήθος κόσμου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ