Αχ Ελένη! Οι αλλαγές στην εκπομπή της Μενεγάκη δεν αυξάνουν τα νούμερα τηλεθέασης

Προβληματισμός σε όλο της το επιτελείο

Τι και αν έχει κάνει αρκετές αλλαγές στη δομή της εκπομπής της η Ελένη Μενεγάκη; Τόσο η ίδια όσο και οι συντελεστές του "Ελένη" (από την αρχισυντάκτρια μέχρι τους συνεργάτες- δημοσιογράφους) συνεχίζουν να προβληματίζονται έντονα για τα ποσοστά τηλεθέασης τα οποία δεν αυξάνονται προκειμένου να φτάσουν στα παλιά καλά επίπεδα! 

Εδώ και περίπου μια εβδομάδα -συγκεκριμένα από την προηγούμενη Δευτέρα (16/1/2017) - η Ελένη κάνει έναρξη παρέα με την εγκυμονούσα Ελιάνα Χρυσικοπούλου στο σαλόνι του πλατό και όχι στο πάνελ με τους υπόλοιπους συνεργάτες της, όπως την είχαμε συνηθίσει.

Υπενθυμίζεται ότι η δημοσιογράφος επέστρεψε μόνιμα στην εκπομπή μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Εκτός από αυτό, η παρουσιάστρια συμμετέχει πιο ενεργά σε όλες τις στήλες της εκπομπής, όπως και στη στήλη του Τάσου Τεργιάκη με τα αφιερώματα και τα ειδησεογραφικά θέματα. Εκεί ο Τεργιάκης και η Ελένη τα λένε οι δυο τους, καθισμένοι σε δύο λευκά σκαμπό.

Σημειώνεται επίσης ότι η Μενεγάκη έχει μειώσει και  το χρόνο που αφιερώνει στη διαφήμιση των προϊόντων, εμπλουτίζοντάς τον με περισσότερα θέματα, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που μοιράζεται με το τηλεοπτικό κοινό "μυστικά" της προσωπικής της ζωής. 

Ωστόσο, όλες αυτές οι αλλαγές δεν την έχουν βοηθήσει να αυξήσει τα νούμερα της τηλεθέασης που κάνει η εκπομπή της, τα οποία φέτος είναι πολύ πιο χαμηλά σε σύγκριση με άλλες χρονιές.

Ενδεικτικά, την Παρασκευή 13/1/2017, πριν ακόμα η Ελένη αλλάξει τη δομή της εκπομπής, σημείωσε 14,1% στο γενικό σύνολο της τηλεθέασης και 18,8 στα δυναμικά κοινά 15-44.

Ωστόσο, από την Δευτέρα που έκανε και τις αλλαγές, τα ποσοστά της τηλεθέασης δεν αυξήθηκαν, το αντίθετο μάλιστα!

Συγκεκριμένα, την Δευτέρα 16/1 – πρώτη ημέρα των αλλαγών-στο γενικό σύνολο σημείωσε 12,7%, ενώ στα δυναμικά 19,6%.

Λίγες ημέρες μετά,  την Παρασκευή 20/1 σημείωσε 11,8% και 15,9% αντίστοιχα, ενώ την Δευτέρα 23/1 13,2% στα νεανικά και 15,6 στα δυναμικά 15-44. 

Αδυνάτισε η Ελένη, "αδυνάτισαν" και τα νούμερα! Μένει να δούμε αν τελικά η Μενεγάκη θα καταφέρει να "τουμπάρει" τα ποσοστά της τηλεθέασης μέχρι το τέλος της σεζόν!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top